Gellak

Gellak

10 april 2017

In onze nailcorner adviseren onze specialisten je graag over nagelverzorging en voorzien je van de mooiste nagels. Hier kun je terecht voor diverse nagelbehandelingen op handen en voeten. Van een heerlijk uitgebreide manicure tot het aanbrengen van een mooie gellak. In deze blogpost legt nagelspecialist Lonneke je alles uit over de gellak behandelingen van Petit Spa Brilliant.

Gellak
Gellak is ideaal als je wilt dat je nagels er altijd perfect uitzien, maar dan zonder er uren mee bezig te zijn. Na het aanbrengen van de juiste kleur, wordt de gellak uitgehard onder een UV lamp. De lak is erg dun en flexibel, ziet er natuurlijk uit en biedt ook nog eens bescherming voor je nagels. Gellak blijft, afhankelijk van de conditie van je nagels, twee weken perfect glanzend zitten op je handen. Ideaal toch? We hebben veel klanten die het heel het jaar door terugkomen, maar ook een flink aantal die het speciaal voor vakantie of andere bijzondere gelegenheden laten aanbrengen.

Deze behandeling wordt ook vaak op de voeten gedaan. Je hebt dan wel tot 6 weken plezier van prachtig gelakte teennagels. Erg fijn voor de mooie zomermaanden waarbij je vaak open schoenen of teenslippers draagt.

De behandeling
Het gaat eigenlijk als volgt. Eerst wordt de natuurlijke nagel ontvet met schrub fresh, daarna wordt een base coating aangebracht die zorgt voor een goede hechting aan de natuurlijke nagel en verkleuring voorkomt. Vervolgens worden er twee kleurlagen aangebracht. Als laatste laag gaat er nog een top coating overheen. Deze zorgt voor bescherming en een natuurlijke glans alsof het net gelakt is. Na het aanbrengen van iedere laag hardt de lak kort uit onder de UV-lamp.

Deze behandeling is naar eigen smaak uit te breiden met nailart en french gellak. De gehele behandeling duurt tussen de 30 en 35 minuten. Na de behandeling kun je meteen alles doen zonder dat de gellak beschadigd. Geen droogtijden dus.

Het mooie is ook dat het verwijderen van de gellak geheel veilig en pijnloos is. De gellak wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt en de gellak kan worden verwijdert.

Merk: CND Shellac
We werken in de salon met CND Shellac. Dit is in tegenstelling tot andere merken een polish waarbij de natuurlijke nagel niet beschadigt. Mede hierdoor en dankzij de unieke formule is CND wereldwijd het nummer één product op dit gebied. Doordat de behandeling van Shellac volledig ‘vijlloos’ is, is deze absoluut niet schadelijk voor je eigen nagel. Daarnaast is Shellac een hypoallergene, 3-free formule (vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP).

Daarnaast is er een groot aanbod met meer dan 70 kleuren. De collectie blijft ieder jaar met zo’n 20 stuks groeien, aan de hand van de laatste fashion kleuren. Leuk om af te wisselen of te matchen met je favoriete outfit.

Cursussen, diploma’s & trainingen
CND Shellac is een professionele behandeling die enkel wordt aangeboden via de professionele salon. Petit Spa Brilliant is een gecertificeerde salon. Hiermee weet je zeker dat je bij ons de best mogelijke service krijgt. Al onze medewerkers zijn opgeleide nagelstylistes en getraind door CND.

Regelmatig krijgen we trainingen om onze certificering te behouden. Op deze manier bieden wij de garantie dat onze klanten enkel worden behandeld door een styliste die getraind is, op het hoogste niveau werkt en de laatste technieken gebruikt.

Mocht je vragen hebben, loop dan vooral een keer binnen of stel ze via de mail of facebook.

Liefs,

Lonneke

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...