Beauty Awards 2018

Beauty Awards 2018

19 januari 2018

Petit Spa Brilliant genomineerd Beauty Awards 2018 –

Een Beauty Award is voor de beauty branche de meest prestigieuze nationale vak prijs, de michelinsterren uit de branche. In totaal zijn er 7 verschillende categorieën, per categorie wordt er een Award winnaar gekozen door een vakkundige jury.

Waarbij de jury alle deelnemers beoordeeld op verschillende onderdelen van het vak en het runnen van een salon zoals: vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Dit begint met een inzending van een soort ondernemersplan, een heel boekwerk waarin alles over de salon aan bod komt.

Vervolgens wanneer je door bent naar de volgende ronde kun je een Mystery Guest verwachten. Deze maakt zich pas eind van de behandeling bekend, dit betekend dat je eventueel genomineerd zou kunnen worden op basis van haar bevindingen.

Afgelopen maandag kregen wij het geweldige nieuws dat onze salon Petit Spa Brilliant genomineerd is voor de prestigieuze Beauty Awards, in de categorie Beste schoonheidssalon van het jaar (klein). Nu gaan we een heel traject in tot aan de bekendmaking van de Beauty Awards, jury gesprek/verdediging, workshops, video-interview en Sandra is gastspreker tijdens de Beauty beurs.

De bekendmaking van de Beauty Awards zal uiteindelijk plaats vinden op 22 april 2018 doormiddel van een feestelijke gala-avond. Uiteraard gaan we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Beauty Awards!

Gerelateerde verhalen

13 oktober 2019
PUPA herfstlook Candy Punk
In onze make-up hoek adviseren onze visagisten je graag over onze producten en voorzien je van de mooiste looks. Hier kun je terecht voor diverse visagiebehandelingen en workshops. Van feestelijke...
25 mei 2019
Op zoek naar de perfecte zonbescherming?
De zomer staat weer voor de deur! Dat wordt weer heerlijk genieten op het terras, aan het water, in de tuin of tijdens een prachtige vakantie. We weten allemaal hoe...
28 december 2018
Vervuld – Vacature Allround Schoonheidsspecialiste
Vanwege een aankomende verhuizing willen wij ons team op korte termijn uitbreiden met een ervaren en spontane Schoonheidsspecialiste voor 32 uur per week. Ben jij op zoek naar een uitdagende...