Beauty Awards 2018

Beauty Awards 2018

19 januari 2018

Petit Spa Brilliant genomineerd Beauty Awards 2018 –

Een Beauty Award is voor de beauty branche de meest prestigieuze nationale vak prijs, de michelinsterren uit de branche. In totaal zijn er 7 verschillende categorieën, per categorie wordt er een Award winnaar gekozen door een vakkundige jury.

Waarbij de jury alle deelnemers beoordeeld op verschillende onderdelen van het vak en het runnen van een salon zoals: vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Dit begint met een inzending van een soort ondernemersplan, een heel boekwerk waarin alles over de salon aan bod komt.

Vervolgens wanneer je door bent naar de volgende ronde kun je een Mystery Guest verwachten. Deze maakt zich pas eind van de behandeling bekend, dit betekend dat je eventueel genomineerd zou kunnen worden op basis van haar bevindingen.

Afgelopen maandag kregen wij het geweldige nieuws dat onze salon Petit Spa Brilliant genomineerd is voor de prestigieuze Beauty Awards, in de categorie Beste schoonheidssalon van het jaar (klein). Nu gaan we een heel traject in tot aan de bekendmaking van de Beauty Awards, jury gesprek/verdediging, workshops, video-interview en Sandra is gastspreker tijdens de Beauty beurs.

De bekendmaking van de Beauty Awards zal uiteindelijk plaats vinden op 22 april 2018 doormiddel van een feestelijke gala-avond. Uiteraard gaan we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Beauty Awards!

Gerelateerde verhalen

30 juni 2020
Ik ga op reis en neem mee?
De zomer is begonnen, Regio Zuid (en dus heel Noord-Brabant) heeft vanaf 11 juli vakantie. Met de versoepelingen zit een vakantie er weer in. Dus de koffers kunnen weer worden ingepakt!...
3 mei 2020
5 heerlijke verwencadeaus voor Moederdag
Het is weer bijna Moederdag, dé dag om je moeder, schoonmoeder of bonusmama in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 10 mei. Wil jij jouw Moeder...
14 april 2020
Op zoek naar de perfecte zonbescherming?
Naar het strand, (vakantie)park of waterkant gaan om te zonnebaden zit er voorlopig nog even niet in. Gelukkig hebben we de afgelopen dagen weer gemerkt dat je ook thuis heerlijk...