Beauty Awards 2018

Beauty Awards 2018

19 januari 2018

Petit Spa Brilliant genomineerd Beauty Awards 2018 –

Een Beauty Award is voor de beauty branche de meest prestigieuze nationale vak prijs, de michelinsterren uit de branche. In totaal zijn er 7 verschillende categorieën, per categorie wordt er een Award winnaar gekozen door een vakkundige jury.

Waarbij de jury alle deelnemers beoordeeld op verschillende onderdelen van het vak en het runnen van een salon zoals: vakbekwaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden. Dit begint met een inzending van een soort ondernemersplan, een heel boekwerk waarin alles over de salon aan bod komt.

Vervolgens wanneer je door bent naar de volgende ronde kun je een Mystery Guest verwachten. Deze maakt zich pas eind van de behandeling bekend, dit betekend dat je eventueel genomineerd zou kunnen worden op basis van haar bevindingen.

Afgelopen maandag kregen wij het geweldige nieuws dat onze salon Petit Spa Brilliant genomineerd is voor de prestigieuze Beauty Awards, in de categorie Beste schoonheidssalon van het jaar (klein). Nu gaan we een heel traject in tot aan de bekendmaking van de Beauty Awards, jury gesprek/verdediging, workshops, video-interview en Sandra is gastspreker tijdens de Beauty beurs.

De bekendmaking van de Beauty Awards zal uiteindelijk plaats vinden op 22 april 2018 doormiddel van een feestelijke gala-avond. Uiteraard gaan we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Beauty Awards!

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...