Hot Soap massage

Hot Soap massage

19 februari 2018

Nieuw bij Petit Spa Brilliant de Hot Soap massage.
Een trend in massageland is op dit moment de Hot Soap massage verteld Manon onze massage expert.
Manon gaat in deze blogpost wat meer vertellen over deze specialie Hot Soap massage.

De massage word gestart met een scrubritueel met een scrubzeep waardoor je huid mooi zacht en schoon word.
Verder tijdens deze massage word er gebruik gemaakt van verwarmde Lovely Sabuni handgemaakte zeep. Deze massage is ontspannend en zeer verzorgend voor de huid. De zepen bevatten waardevolle werkstoffen en reinigen door hun gladde textuur de huid met een romige schuimlaag. Na de Hot soap massage zal uw huid zacht en fris aanvoelen, een luxe weldaad voor uw huid. Uiteraard een leuke massage om als duo behandeling te boeken! Er zijn twee verschillende Hot Soap massages te boeken.

Hot Soap massage rug, nek en schouders (30 min) €35,-
Tijdens deze massage behandelen we de rug. We starten met het scrubben van de huid met de Lovely Sabuni loofah zeep (exfoliërende zeep). Deze zeep krijgt u aan het eind van de behandeling ook mee naar huis. Daarna start de ontspannen massage met warme Lovely Sabuni’ handmade soap. Dit zal zorgen voor een zijdezachte en gladde huid. En we sluiten deze massage af met een speciale bodylotion.

Hot Soap lichaamsmassage(60 min) €65,-
Tijdens deze massage behandelen we de achterkant van het lichaam. We starten met een ontspannend voetenbad met Lovely Sabuni badzout. Vervolgens word de huid gescrubt met de Lovely Sabuni loofah zeep (exfoliërende zeep). Deze zeep krijgt u aan het eind van de behandeling ook mee naar huis. Daarna start de ontspannen massage met warme Lovely Sabuni’ handmade soap. Dit zal zorgen voor een zijdezachte en gladde huid. En we sluiten deze massage af met een speciale bodylotion.

Liefs,
Manon

Gerelateerde verhalen

30 juni 2020
Ik ga op reis en neem mee?
De zomer is begonnen, Regio Zuid (en dus heel Noord-Brabant) heeft vanaf 11 juli vakantie. Met de versoepelingen zit een vakantie er weer in. Dus de koffers kunnen weer worden ingepakt!...
3 mei 2020
5 heerlijke verwencadeaus voor Moederdag
Het is weer bijna Moederdag, dé dag om je moeder, schoonmoeder of bonusmama in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 10 mei. Wil jij jouw Moeder...
14 april 2020
Op zoek naar de perfecte zonbescherming?
Naar het strand, (vakantie)park of waterkant gaan om te zonnebaden zit er voorlopig nog even niet in. Gelukkig hebben we de afgelopen dagen weer gemerkt dat je ook thuis heerlijk...