Op zoek naar de perfecte zonbescherming?

Op zoek naar de perfecte zonbescherming?

25 mei 2019

De zomer staat weer voor de deur! Dat wordt weer heerlijk genieten op het terras, aan het water, in de tuin of tijdens een prachtige vakantie. We weten allemaal hoe lekker de zon is, maar te vaak wordt vergeten dat hij tevens gevaarlijk en schadelijk is voor de huid. Blootstelling aan UVA- en UVB-straling kan leiden tot verbranding en veroorzaakt huidveroudering. Juist daarom is het noodzakelijk om de huid goed te verzorgen en te beschermen tegen de zon. Een goede verzorging zorgt daarnaast ook voor een mooie egale teint die extra lang blijft zitten. De hoogste tijd om eens wat dieper in onze nieuwe zonnecosmeticalijn van PAYOT te duiken. Zo heeft u dadelijk de perfecte zonbescherming.

PAYOT SUNNY
PAYOT SUNNY is een selectie van veilige zonbeschermings- en verzorgingsproducten die je huid niet alleen beschermen tegen de zon, maar ook zorgen dat je huid goed gehydrateerd is en niet plakt. Daarnaast werkt deze lijn als een bruiningscoach om beter te profiteren van de zon. Bovendien ruiken de producten ook erg lekker waardoor je direct een vakantiegevoel krijgt.

Ieder item binnen deze lijn helpt om een ​​jeugdige, gezonde huid te behouden en toch een mooie gouden kleur te geven; simpelweg op te bouwen uit de volgende stappen. Bij elke stap hoort een passend PAYOT product.

I – Begin 1 maand van tevoren met het voorbereiden van de huid op het zonnebaden.
II – Bescherm de huid tegen Uv-stralen met drie beschermingsniveaus (SPF 15, SPF 30 of SPF 50)
III – Verleng de kwaliteit van de bruining met een verfrissende aftersun.

Hieronder vind je een uitgebreidere omschrijving van iedere stap en de bijbehorende producten.

Stap 1: Voorbereiden
Je kunt je huid voorbereiden op meer blootstelling aan de zon met de Payot Sunny Magic Mousse à Bronzer. Dit is een mousse die je één of twee keer per dag aanbrengt op de huid. Deze mousse verandert van structuur bij het aanbrengen. Je krijgt hiervan een soepelere huid, helpt om ongewenste tekenen van veroudering te voorkomen en is de beste voorbereiding op een egale bruining. Deze mousse beschermt dus niet tegen de zon, maar dient echt als voorbereiding. Het beste gebruik je deze mousse een maand voor blootstelling aan de zon. Ideaal voor iedereen die normaal last ondervindt van zonneallergie.

Stap 2: Beschermen
Beschermende zorg is ongetwijfeld de belangrijkste stap in de zonverzorgingsroutine. Om perfect op de behoeften van verschillende huidtypes in te spelen, heeft PAYOT een breed scala aan SPF’s gemaakt met meerdere toepassingen. Allemaal kunnen ze worden gebruikt bij blootstelling van lichaam en gezicht aan de zon. Om optimale bescherming te behouden, wordt de crème iedere twee uur op de huid aangebracht.

Crème Divine SPF 50 – Geeft uw lichaam en gezicht een hoogwaardige bescherming tegen de zon en beschermt uw huid tegen zonneschade. De onzichtbare, niet vette consistentie geeft een prettig gevoel bij het aanbrengen. Deze crème bevat Kakadu-pruim, is rijk aan vitamine C en draagt bij aan de bescherming van de huid tegen vrije radicalen tijdens het zonnen.

Crème Savoureuse SPF 50 – Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en functioneert als een dagcrème die een hoogwaardige bescherming tegen de zon geeft en uw huid beschermt tegen zonneschade. Rijk aan vitamines, plantenextracten en antioxidanten voor een versterkte bescherming tegen vrije radicalen uit het dagelijks leven.

La Brume Lactée SPF30 – Een lichte fluïde die lichaam en gezicht tegen de zon beschermt. Deze zonnebrandspray heeft een lichte textuur en is verrijkt met een ingrediënt dat het bruiningsproces stimuleert en heeft een brede bescherming tegen UVA en UVB-stralen. Gebruik: Spray royaal over het gezicht en het lichaam. Ook verkrijgbaar in handig meeneemformaat van 100 ml ideaal voor in je tas.

Huile de Rêve SPF 15 – Een beschermende droge olie 2 in 1: de olie biedt een zekere bescherming tegen de zon van lichaam & haar, voedt de huid en voorkomt uitdroging van het haar. Het item bevat UV-filters, zodat UVA en UVB stralen geen negatief effect op je huid en haar hebben. Ook heeft het een hydraterende werking, voor een zachte huid en soepel haar. De olie zorgt voor een mooie gouden gloed en heeft een aangename, zonnige citrusgeur.

Stap drie: Verleng
Het is één ding om goed beschermd in de zon te zijn en gezond UV-stralen te absorberen. Maar voor een langdurige bruine teint en vitale huid is het goed verzorgen van je lichaam en gezicht, na blootstelling aan de zon, doorslaggevend. Kalmeer de huid daarom met Refreshing Gelée Coco. Een verfrissende, vocht inbrengende aftersun verrijkt met kokoswater, extract om de huid te verzachten en te hydrateren.

Smeer deze verzorgende gel zachtjes op de huid voor een verkoelend effect en om de huid heerlijk zacht te houden. Breng het product na het zonnen aan op lichaam en gezicht om de beste resultaten te zien en voelen.

Goed om te weten, de bescherming van de PAYOT zonnecosmeticalijn is getest en vastgesteld onder dermatologische controle en biedt een brede bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp of graag meer verzorgings- en/of productadvies krijgen, loop dan vooral een keer binnen of stel ze via de mail of facebook.

Zorg goed voor jezelf en geniet veilig van de zon middels een goede zonbescherming.

Liefs,

Team Petit Spa Brilliant

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...