PUPA herfstlook Candy Punk

PUPA herfstlook Candy Punk

13 oktober 2019

In onze make-up hoek adviseren onze visagisten je graag over onze producten en voorzien je van de mooiste looks. Hier kun je terecht voor diverse visagiebehandelingen en workshops. Van feestelijke avondmake-up, tips voor het aanbrengen van een stralende dag make-up of ga samen met onze specialisten aan de slag tijdens een gezellig make-up workshop. Begin Oktober is de najaarslook Candy Punk van Pupa Milano gelanceerd. Een mooie lijn met frisse kleuren, perfect voor de herfstperiode. In deze blogpost legt visagiste Chantal je alles uit over de look.

Romantisch, stoer, lief en avontuurlijk… Iedereen heeft meerdere kanten. Met de Pupa Candy Punk collectie kun jij deze kanten samenbrengen voor een krachtige look met een vrouwelijk randje. Deze limited edition lijn bevat onder andere nagellakken, gekleurde haarmaskers en lipproducten. Uiteraard zijn producten ook in onze webshop te bestellen. Goed om te weten, deze collectie is een uitbreiding op ons bestaande assortiment en slechts tijdelijk verkrijgbaar.

De items in de collectie zijn los van elkaar te gebruiken, maar de lijn is zo samengesteld dat de verschillende producten elkaar versterken en geeft het volgende resultaat: De ogen zijn intens en de blik wordt versterkt door de reflecties van de metallic 3D oogschaduw. De lippen hebben een totale matte afwerking dankzij de I’m matt lipstick met daarbij passende lippotloden waarmee je de kleur intensiteit nog meer kan versterken. Het gezicht wordt verlicht en krijgt een mooie gloed door de roze punk blush. De nagels krijgen een nieuwe dimensie door de rijke sterke kleuren, de stoere Stardust punk of de romantische Candy pink. Als finishing touch krijgt het haar een romantische punk stijl door de kleuren violet en roze, hiermee maak jij jouw romantische stoere look helemaal af.

Creëer zelf de look. Stap voor stap.
Het werken met goede producten is een belangrijke basis voor een mooie look. Graag leggen we je kort uit hoe je de items op de beste manier kunt aanbrengen.

Stap 1. Candy punk 3D eyeshadow
Breng de kleur 001 Stardust Pink over het gehele ooglid, langs de bovenste en onderste wimperrand en in de ooghoek aan. Meng de kleur over het bewegende ooglid en de arcadeboog.

Stap 2. Candy Punk true lips
Breng de kleur 041 Mauve Dust op de lipcontour aan. Breng 036 Dusty Mauve en  de Candy Punk I’m Matt lipstick beginnend vanaf het midden van de bovenlip naar de mondhoeken aan en herhaal dit op de onderlip, beginnend bij de mondhoeken en werk richting het midden.

Stap 3. Candy Punk Blush
Breng de kleur 001 Dirty Rose aan op de junkbeenderen, van de wangen richting de slapen en vice versa.

Stap 4. Candy Punk 3D Nail polish
Zorg voor een goede base coat zodat je de nagel goed beschermt. Breng nu de 001 Stardust Punk aan, laat deze goed drogen. Als laatste om een rijk kleur resultaat en een ultra-lakafwerking te behalen breng je een laagje aan van de Glass effect Nail polish wat zorgt voor een bijzonder effect op de nagels.

Stap 5. Color Candy Punk Hair mask
Breng na het wassen met shampoo de kleur 001 pink of 002 violet aan op de natte haarpunten aan . Laat het 20min intrekken en spoel het daarna zorgvuldig uit en stijl jouw haar in de gewenste look. De tinten zullen geleidelijk na 2 a 15 wasbeurten verdwijnen.

Benieuwd hoe de najaarslook bij jou staat? Kom dan naar onze salon en wij zullen de look bij je aanbrengen.

Veel liefs,

Chantal & de rest van team Petit Spa Brilliant

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...