PUPA Feestlook Gold me!

PUPA Feestlook Gold me!

20 december 2019

We zitten in de laatste dagen van het 2019 en Kerstdagen en oud & nieuw staan voor de deur. Speciaal voor de feestdagen lanceerde Pupa Milano een prachtige collectie: Gold me! In deze blogpost legt visagiste Chantal je alles uit over de items en kerstlook.

De nieuwste Pupa collectie is een lijn die direct een feeststemming bij mij oproept. Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden voert de kleur goud de boventoon. De producten, kleuren en texturen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Opgebouwd met fraaie goud nuances en bijpassende kleuren van brons tot champagne, van platina tot zilveren parel. Combineer dit met intense paarstinten, bloedrood en robijn om extra diepte in de look aan te brengen. Dit werkt ook heel erg goed met een zachte metallic finish. De Gold me! lijn bestaat uit de volgende vijf items:

  • Oogschaduw Palette
  • Liquid Metaliner
  • All-In One Eye Stylo, verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Silky Lip Powder, verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Trio Frost Highlighter

Hieronder leg ik je uit hoe de verschillende items aan te brengen, te combineren en waarom ik er zelf zo enthousiast over ben. Uiteraard zijn producten bij ons in de winkel te verkrijgen, maar ook in onze webshop te bestellen. Goed om te weten: deze collectie is een uitbreiding op ons bestaande assortiment en slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Gold me! Palette – € 31,95

Palette met 7 eyeshadows in 3 verschillende texturen: absoluut mat, 3D metallic en stralend satijnzacht. Gebruik de Gold! Me Palette en breng de gouden oogschaduw aan over het gehele bewegende ooglid en langs de onderste wimperrand. Breng daarna de bronskleurige oogschaduw aan tussen het bewegende ooglid en de arcadeboog. Waarom dit product zo fijn is? De gouden gloed en de perfecte finish laten de ogen stralen als nooit tevoren.

 

Gold me! Liquid Metaliner – € 19,50

Een creamy eyeliner met een volle textuur en een 3D effect. Houd de applicator horizontaal om het aanbrengen op de wimperrand gemakkelijker te maken. Trek een lijn langs de wimperrand en begin in de binnenste ooghoek naar buiten toe. Houd hierbij de punt van de eyeliner naar binnen toe. De ogen worden omlijst door een extra metallic en super stralend licht.

 

Gold me! All-In One Eye Stylo – € 17,75

Dit is een 3 in 1 product voor een diepe en gedefinieerde look. Crèmige oogschaduw, super zachte liner en intense kajal. Trek met de All-in One Eye Stylo 001 of 002 een gedefinieerde lijn langs de bovenste wimperrand en begin hierbij in de binnenste ooghoek.

 

Gold me! Silky Lip Powder – € 18,75

Liquid to Powder Lipstick verandert in slechts enkele minuten van een vloeibare in een poederige lipstick. Verfraait de lippen met een super glamoureuze metallic-matte afwerking. Breng de Silky Lip Powder 001 Soft Red of 002 Cherry op beide lippen aan en verfijn de contouren door de applicator recht op de lippen te houden.

 

Gold me! Trio Frost Highlighter – € 24,75

Deze highlighter heeft drie tinten goud en een waterval van zilveren parels om je te overspoelen met puur licht. Om een fijne gouden gloed te verkrijgen in combinatie met het frozen effect, breng je deze highlighter rechtstreeks met de vingers aan op de hogere delen van het gezicht. Voor het aanbrengen van lichtreflecties met een glanzend frozen effect breng je de highlighter aan met de Eye Blending Brush uit de onze kwasten collectie.

 

Benieuwd hoe deze Pupa look bij jou staat? Stap dan eens binnen en bezoek onze make-up hoek. Hier adviseren onze visagisten je graag over onze producten en voorzien je van de mooiste looks. Van feestelijke avondmake-up, tips voor het aanbrengen van een stralende dag make-up of ga samen met onze specialisten aan de slag tijdens een professionele make-up workshop.

Tot snel, liefs,

Chantal

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...