Nieuw bij Petit Spa Brilliant: Huidverbetering met Pascaud

Nieuw bij Petit Spa Brilliant: Huidverbetering met Pascaud

6 maart 2020

De afgelopen periode zijn we met het team op training geweest bij het Belgische schoonheidsinstituut Pascaud. Met het doel om ons als team nog verder te specialiseren in de huid, huidproblemen en huidverbetering. Erg gezellig, een aantal dagen samen op pad. Maar bovenal heel erg inspirerend om zo intensief bezig te zijn met veel voorkomende huidproblemen. Hier hebben we nieuwe behandelmethodes geleerd en zijn we alles te weten gekomen over de bijbehorende krachtige Pascaud producten om daarmee deze problemen op een natuurlijke wijze aan te pakken. Inmiddels hebben we de trainingen succesvol afgerond, zijn de certificaten binnen, zijn de behandelingen online te reserveren en hebben de producten een mooie plek gekregen in onze (online)winkel. In dit bericht leg ik verder uit wat Pascaud voor de huid kan betekenen en waarom wij als team zo enthousiast zijn over het feit dat we nu deze behandelingen en producten kunnen aanbieden.

Innovatieve huidverbetering
Pascaud is een innovatief en toonaangevend beautymerk op het gebied van biologische huidverbetering en is daarnaast gespecialiseerd in anti-aging. De behandeltechnieken en producten van Pascaud zijn een mooie toevoeging op de bestaande opties die wij al in onze salon en winkel aanbieden. Met de toevoeging van Pascaud kunnen we nóg beter inspelen op ieder specifieke beautywens en de huid op een natuurlijke wijze verbeteren en verjongen.

De tien(!) vooruitstrevende behandelingen van Pascaud zijn doeltreffend, maar ook zeer aangenaam en ontspannend. Ze zijn stuk voor stuk opgebouwd om veel voorkomende huidproblemen zoals acné, verminderde elasticiteit, fijne lijntjes, pigmentvlekken, roodheid, vaalheid en blijvende wallen en kringen onder de ogen gericht te behandelen. Benieuwd welke van de behandelingen het beste bij jou aansluit? Daar helpen we je graag bij op weg. Bij binnenkomst wordt er altijd eerst een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling volledig wordt afgestemd op jouw huidconditie. Aan de hand van de resultaten personaliseren we het behandelingsplan naar jouw huidbehoeften om zo het beste resultaat te krijgen.

Met de toevoeging van Pascaud bij Petit Spa Brilliant kunnen we nóg beter inspelen op ieder specifieke beautywens en de huid op een natuurlijke wijze verbeteren en verjongen.


Maandaanbieding – Beauty Award Treatment
Om de introductie van Pascaud én onze nominatie te vieren, hebben we een speciaal Beauty Award Treatment samengesteld. Dit is een revitaliserende behandeling van 60 minuten waarbij we Pascaud producten met hoog concentreerde werkstoffen gebruiken die de huid een boost geven. Deze behandeling egaliseert, verfijnt lijnen en rimpels, lift en verbeterd de huid. Zoals eerder al uitgelegd wordt iedere Pascaud behandeling volledig afgestemd op de huid en is daardoor geschikt voor alle huidtypen. Behandeling bestaande uit:

  • Reiniging
  • Skin clean
  • Retinol ampul
  • Multipeel
  • Skin clean
  • AHA/BHA peeling
  • Neutraliseren
  • Lift ACE inmasseren
  • Afsluitende DNA verzorging

Deze uitgebreide en luxe behandeling is in de hele maand maart te reserveren voor maar €75,- in plaats van €95,-. Daarnaast ontvangt je nu gratis een Pascaud goodiebag ter waarde van €41,- (zolang de voorraad strekt). Met onder andere een 24 hour crème, mamatrix oogmasker, cleanser en compact vouw spiegeltje.

Naast de behandelingen hebben we ook 35 nieuwe Pascaud-producten toegevoegd aan het assortiment van Petit Spa Brilliant. De werkzaamheid van de productingrediënten, en de hoge concentratie van werkzame bestanddelen, zorgen voor zichtbare resultaten.

 

Pascaud cosmeceuticals & nutriceuticals
Naast de behandelingen hebben we ook 35 nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. De werkzaamheid van de productingrediënten, en de hoge concentratie van werkzame bestanddelen, zorgen voor zichtbare resultaten. Voor iedere klant, ongeacht je leeftijd. De Pascaud-producten zijn onder te verdelen in cosmeceuticals en nutriceuticals.

Pascaud cosmeceuticals – Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

Een aantal mooie voorbeelden hiervan zijn de anti-rimpel en intensief vochtherstellend serum, de 3 in 1 reinigingsemulsie, reinigingsbalsem en diepreinigende salicylic exfoliator, Pascauds rijke voedende dag- en nachtcrème en hydraterende oogcontourcrème, ampullen die de de aanmaak van nieuwe cellen stimuleren of een intensieve huidverjongingskuur voor thuis. Maar ook specifieke zonbeschermingsproducten zoals de dagcrème en uv-bescherming in één, lipserum met uv-bescherming en het hydraterend aftersun masker.

Pascaud nutriceuticals – Nutriceuticals zijn natuurzuivere voedingssupplementen die helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen. Dit zijn gebruiksvriendelijke tabletten die onder andere de huid beschermen tegen veroudering, weerstand verhogen, bindweefsel versterkt en aanmaak van collageen bevordert.

Kortom, de toevoeging van Pascaud zorgt ervoor dat we nog meer mooie professionele schoonheidsbehandelingen hebben die ervoor zorgen dat klanten stralend de deur uit lopen, ze zich goed voelen én er goed uitzien. Daar worden wij blij van. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Pascaud behandelingen en/of producten? Wij staan voor je klaar.

Liefs,

Sandra Schoones

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...