Corona update: behandelingen verzet & aangepaste openingstijden

Corona update: behandelingen verzet & aangepaste openingstijden

13 maart 2020

Sinds het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) hebben we de situatie nauwlettend gevolgd en volgen we de adviezen van het RIVM, Anbos en Provoet op. Dat blijven we ook doen. Hieronder vindt u actuele update met daarin de belangrijkste informatie.
– Laatste update: 16 maart 17:49 –

Lieve klanten,

Helaas hebben wij het besluiten moeten nemen om alle behandelingen bij Petit Spa Brilliant tot 6 april te verzetten. Momenteel zijn we druk bezig met het persoonlijk informeren van alle klanten die tot die tijd een afspraak bij ons hebben staan. Via de mail ontvangen zij meer informatie.

Wij willen u vragen om uw afspraak niet te annuleren maar te verzetten naar een datum vanaf 6 april. Graag plannen we met u een nieuw datum in, zodat u snel weer aan de beurt bent nadat deze vervelende periode achter de rug is. Het verzetten van de afspraak kan via ons online reserveringssysteem, telefonisch op 0168-852682 of via de mail.

Er is gelukkig ook nog goed nieuws. Onze winkel met verzorgingsproducten blijft de komende periode (met aangepaste openingstijden) wel geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u tussen 11u en 14u bij ons terecht voor persoonlijk advies, verwenproducten, cadeautjes, cadeaubonnen of het in plannen van een afspraak.

Bent u door omstandigheden helaas niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen zorgen, tot 6 april bezorgen wij onze verzorgingsproducten gratis tot aan uw voordeur. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Bestel ze gemakkelijk via onze webshop.

Het is voor iedereen een onzekere tijd! Blijf begripvol, denk aan elkaar en neem waar nodig je verantwoordelijkheid. Dan komen we er samen hopelijk weer snel doorheen!

Liefs,

Sandra & Sanne
Petit Spa Brilliant

 

Gerelateerde verhalen

27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...
25 april 2021
Beauty Award ’20 & ’21 – Interview in Beauty Professional
De Beauty Professional was nieuwsgierig hoe wij de afgelopen periode hebben beleeft en stelde ons allerlei vragen over onze nominatie voor de Beauty Award. Lees hieronder het volledige interview. Hoe...
26 februari 2021
Nieuwe werkwijze Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Inmiddels hebben we al verschillende klanten gesproken maar graag zouden we jullie alle op de hoogte willen brengen van het volgende. De afgelopen periode hebben wij de tijd...