Corona update: behandelingen verzet & aangepaste openingstijden

Corona update: behandelingen verzet & aangepaste openingstijden

13 maart 2020

Sinds het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) hebben we de situatie nauwlettend gevolgd en volgen we de adviezen van het RIVM, Anbos en Provoet op. Dat blijven we ook doen. Hieronder vindt u actuele update met daarin de belangrijkste informatie.
– Laatste update: 16 maart 17:49 –

Lieve klanten,

Helaas hebben wij het besluiten moeten nemen om alle behandelingen bij Petit Spa Brilliant tot 6 april te verzetten. Momenteel zijn we druk bezig met het persoonlijk informeren van alle klanten die tot die tijd een afspraak bij ons hebben staan. Via de mail ontvangen zij meer informatie.

Wij willen u vragen om uw afspraak niet te annuleren maar te verzetten naar een datum vanaf 6 april. Graag plannen we met u een nieuw datum in, zodat u snel weer aan de beurt bent nadat deze vervelende periode achter de rug is. Het verzetten van de afspraak kan via ons online reserveringssysteem, telefonisch op 0168-852682 of via de mail.

Er is gelukkig ook nog goed nieuws. Onze winkel met verzorgingsproducten blijft de komende periode (met aangepaste openingstijden) wel geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u tussen 11u en 14u bij ons terecht voor persoonlijk advies, verwenproducten, cadeautjes, cadeaubonnen of het in plannen van een afspraak.

Bent u door omstandigheden helaas niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen zorgen, tot 6 april bezorgen wij onze verzorgingsproducten gratis tot aan uw voordeur. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Bestel ze gemakkelijk via onze webshop.

Het is voor iedereen een onzekere tijd! Blijf begripvol, denk aan elkaar en neem waar nodig je verantwoordelijkheid. Dan komen we er samen hopelijk weer snel doorheen!

Liefs,

Sandra & Sanne
Petit Spa Brilliant

 

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...