5 heerlijke verwencadeaus voor Moederdag

5 heerlijke verwencadeaus voor Moederdag

3 mei 2020

Het is weer bijna Moederdag, dé dag om je moeder, schoonmoeder of bonusmama in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 10 mei. Wil jij jouw Moeder dit jaar verrassen met een persoonlijk cadeau? Voor een origineel en stijlvol verwencadeau ben je bij ons aan het juiste adres. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? In dit bericht helpen wij je graag op weg. 

 

Tip #1: Benamôr 1925 – Lichaamsverzorging

Is je moeder, bonusmama of schoonmoeder dol op de geur van rozen? Dan is de Rose Amélie collectie van het Portugese apothekersmerk Benamôr écht een aanrader. Dit is een uitgebreide verzorgende en hydraterende lijn bestaande uit handcrème, douche gel, lippenbalsem, body butter, dry oil en handzeep die haar huid zijdezacht laten aanvoelen.

 

Tip #2: Collines de Provinces – Interieurparfum

Verblijd je moeder met een heerlijke geur voor in huis. We hebben een mooie collectie met interieurparfum, geurstokjes en geurkaarsen van Collines de Provence. Stuk voor stuk fraai vorm gegeven woonaccessoires, gemaakt van luxe materialen. Leuk voor in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Zo zorg je ervoor dat het altijd gezellig en sfeervol ruikt als ze thuis komt na een lange werkdag of een avondje uit. Goed om te weten, dit is een duurzame keuze, de meeste geuren zijn bij ons ook als navulling verkrijgbaar.

 

Tip #3: Laboratorio Olfattivo – Eau du Parfum

Wist je dat parfum een van de meest populaire cadeaus is om te geven op Valentijnsdag? Niet zo gek want een lekker geurtje is altijd leuk om te geven én te krijgen. Verwen je moeder daarom met een lekkere parfum. Wij hebben een mooie selectie niche parfums van Laboratorio Olfattivo.  Speciaal voor moederdag hebben wij een mooie aanbieding, bestaande uit een Eau du Parfum 30ml en Showergel 250ml. Nu tijdelijk samen voor maar €57,-!

 

Tip #4: Petit Spa Brilliant – Cadeaubon

Geef je liever een uitgebreide hotstone massage, manicure, gezichtsbehandeling of een van onze andere (duo)behandelingen cadeau? Dan is onze cadeaubon van Petit Spa Brilliant de perfecte keuze. Deze is te bestellen vanaf 15 euro en te verzilveren door je moeder naar eigen inzicht. Zo weet je zeker dat dit aanslaat.

 

Tip #5: Pupa Milano – Make-up

Houdt je moeder van make-up? Bij ons heb je keuze uit veel kleuren en soorten oogschaduw, lipstick en lipgloss, mascara, eyeliner, blush, oogpotlood en make-up voor de wenkbrauwen. De kleurrijke voorjaarslook van Pupa Milano is een echte aanrader. Uiteraard vind je bij ons ook professionele tools zoals gezichts- en oogpenselen om de make-up perfect zelf aan te brengen.

 

Mocht je er nog niet uit zijn, het product nog even willen zien, proeven of ruiken óf simpelweg nieuwsgierig bent naar de rest van onze collectie, stap dan vooral even binnen. Zaterdag 9 mei zijn wij extra geopend tussen 10.00u en 15.00u.  We helpen je graag mee met het vinden van een passend Moederdagcadeau. Uiteraard worden deze speciaal voor moederdag extra liefdevol en elegant verpakt.

Alvast een fijne moederdag!

Liefs,

Sanne & Sandra

Gerelateerde verhalen

27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...
25 april 2021
Beauty Award ’20 & ’21 – Interview in Beauty Professional
De Beauty Professional was nieuwsgierig hoe wij de afgelopen periode hebben beleeft en stelde ons allerlei vragen over onze nominatie voor de Beauty Award. Lees hieronder het volledige interview. Hoe...
26 februari 2021
Nieuwe werkwijze Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Inmiddels hebben we al verschillende klanten gesproken maar graag zouden we jullie alle op de hoogte willen brengen van het volgende. De afgelopen periode hebben wij de tijd...