Ik ga op reis en neem mee?

Ik ga op reis en neem mee?

30 juni 2020

De zomer is begonnen, Regio Zuid (en dus heel Noord-Brabant) heeft vanaf 11 juli vakantie. Met de versoepelingen zit een vakantie er weer in. Dus de koffers kunnen weer worden ingepakt! Dat levert soms de nodige stress op. Met de handige beauty paklijst die Sanne speciaal voor jullie heeft samengesteld is dat verleden tijd. Zo wordt het inpakken van je koffer, backpack of reistas een stuk eenvoudiger en weet je dat je niets vergeten bent als je ‘m op  de vakantiebestemming uitpakt.

Dus of je nu gaat kamperen met de auto, het vliegtuig in stapt naar Zuid-Europa óf juist deze zomer gebruikt om Nederland te herontdekken, met behulp van deze checklist kun je ontspannen op reis. Gemakkelijk zelf te printen en je kunt afvinken wat al ingepakt is.

Vakantie paklijst

Gezichts- en lichaamsverzorging

Zonbescherming

Make-up

Haarverzorging

 • Haarborstel
 • Shampoo & conditioner
 • Föhn
 • Elastiekjes & klemmetjes
 • Haaraccessoires

Overig

 • Wattenstaafjes & wattenschijfjes
 • Tandenborstel & tandpasta
 • Nagelschaartje
 • Nagelvijl
 • Scheermesje
 • Pincet

Ga je naar een zonnige bestemming? Wij adviseren om in de zomer een zonneproduct als dagverzorging te gebruiken met daaronder een serum. ‘s Nachts kun je het beste je normale gezichtsverzorging gebruiken. Het gebruik van goede zonbescherming is dé oplossing om huidveroudering tegen te gaan. Meer weten over zonbescherming? Sandra schreef hier eerder dit jaar een uitgebreid artikel over. Ga je met het vliegtuig op vakantie en mag je enkel handbagage meenemen? Dan is het wellicht goed om te weten dat veel van onze verzorgingsproducten ook beschikbaar zijn in travel formaat.

Wat je plannen ook zijn, via deze weg wil ik je in ieder geval alvast een hele fijne zomer wensen.
Ga je op reis? Pas dan goed op jezelf en anderen.

Veel inpakplezier gewenst.

Liefs,

Sanne

Gerelateerde verhalen

27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...
25 april 2021
Beauty Award ’20 & ’21 – Interview in Beauty Professional
De Beauty Professional was nieuwsgierig hoe wij de afgelopen periode hebben beleeft en stelde ons allerlei vragen over onze nominatie voor de Beauty Award. Lees hieronder het volledige interview. Hoe...
26 februari 2021
Nieuwe werkwijze Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Inmiddels hebben we al verschillende klanten gesproken maar graag zouden we jullie alle op de hoogte willen brengen van het volgende. De afgelopen periode hebben wij de tijd...