Klantverhaal: PMU wenkbrauwen bij Petit Spa Brilliant

Klantverhaal: PMU wenkbrauwen bij Petit Spa Brilliant

3 augustus 2020

Nieuwsgierig naar hoe andere klanten hun behandeling bij Petit Spa Brilliant ervaren hebben? In onze reeks ‘klantverhalen’ lees je hier alles over. Aan de hand van deze persoonlijke verhalen, geschreven door onze klanten, hopen we je een goed beeld te kunnen geven van hoe het er bij ons in de salon aan toe gaat, wat je van ons team kan verwachten én hoe we samen met onze klant werken aan schoonheidsverzorging, ontspanningsbehandelingen en huidverbetering. Deze keer vertelt Miryam van der Stee over haar permanente make-up behandeling.

Als geboren blondine ben ik gezegend met minimale lichaamsbeharing in de kleur blond. Dat is fijn voor mijn lijf, maar jammer genoeg doen ook mijn wenkbrauwen mee met deze haarkleur, met als gevolg dat het dus van nature lijkt of ik geen wenkbrauwen heb. En dan zijn ze ook nog eens heel dun, dus de term blote-billen-gezicht zonder een potloodje, is op mij van toepassing.

Ik ben er ontzettend blij mee, niemand heeft ooit opgemerkt dat ik ‘nieuwe wenkbrauwen’ heb, dus zo natuurlijk is het dus.

Miryam van der Stee

Totdat ik me door Sanne liet informeren over PMU. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wars ben van alles wat nep is, dus enigszins  sceptisch was. Toch heeft Sanne me kunnen overtuigen dat haar techniek met het mesje en de pigment bij mij echt een natuurlijk resultaat zouden opleveren. En dat heeft het! Ik ben zo blij met mijn nieuwe wenkies, zo noem ik ze nu liefkozend, want ik heb ze eindelijk!

Normaal gesproken stond ik op, deed mijn ochtendritueel en als laatste ging dat potloodje nog even over mijn wenkbrauwen. Nu sta ik op, kijk in de spiegel en denk: ze zijn er nog!

Ik ben er ontzettend blij mee, niemand heeft ooit opgemerkt dat ik ‘nieuwe
wenkbrauwen’ heb, dus zo natuurlijk is het dus. De behandeling zelf vond ik totaal niet pijnlijk of vervelend. Sanne verstaat haar vak, weet wat ze doet en je kunt je dus rustig overgeven aan haar kundige handen die precies weten wat in jouw gezicht het beste staat, qua vorm en qua kleur. Na de behandeling ziet het er een paar dagen wat ‘heftig’ uit, maar dat trekt heel snel bij naar een natuurlijke look.

Twee weken niet nat laten worden nadien, dat vond ik misschien nog wel de grootste uitdaging van dit traject. Twijfel je? Dan zeg ik: DOEN! Krijg je geen spijt van.

Wil jij jouw ervaring over onze salon ook delen met anderen en ze op deze manier helpen bij het maken van een keuze. Deel dan jouw verhaal via een Facebook of Google review en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. 25 euro.

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...