De mooiste make-up look voor de feestdagen

17 november 2020

We zitten in de laatste periode van 2020 en de kerstdagen en oud & nieuw staan voor de deur. Speciaal voor de feestdagen lanceerde Pupa Milano een prachtige collectie: Sparkling Attitude. Chantal mocht de collectie alvast testen en vertelt je in dit artikel alles over deze krachtige en elegante lijn.

Sparkling Attitude

Het blad zat nog aan de bomen toen ik een aangetekend pakketje vanuit Italië in ontvangst nam. Speciaal voor ons Winter Magazine kreeg ik vanuit Pupa Milano de mogelijkheid om de Sparkling Attitude collectie alvast te testen. Ieder jaar slagen ze erin om rond de decembermaand weer iets heel bijzonders uit te brengen. Als make-up fanaat stond ik daarom te popelen om te voelen en te zien wat ze dit jaar in petto hebben. De feestdagen zijn er natuurlijk voor om uit te pakken en dat geldt ook voor jouw look.

De eerste indruk

Deze nieuwe lijn zit vol met glamour en luxe en geeft je daarvoor alle ruimte. De producten, kleuren en texturen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en vullen elkaar mooi aan. De collectie is opgebouwd rondom intens donkerrode en sprankelende goudtinten. Door dit te combineren, creëer je een chique, gedurfde en elegante look.

De Sparkling Attitude lijn bestaat uit zes items. Deze zijn net als alle andere Pupa Milano items klinisch en oogheelkundig getest en vrij van parabenen. Dat lijkt misschien wat overbodig om te vermelden, maar dit is helaas nog niet de standaard bij veel andere make-up merken.

De complete Pupa Milano Sparkling Attitude collectie

Met de oogschaduw uit de kerstcollectie geef je jouw ogen een satijnen of metallic finish. De stevige textuur voelt zacht aan en smelt gelijkmatig op het ooglid. Wat bij de eyeliner opvalt, is de kleurafgifte. Heel gemakkelijk trek je een precieze lijn. De intense kleur blijft de hele dag zitten, vlekt niet en biedt weerstand tegen water.

Voor de lippen heb je de keuze uit zowel een lip fluid als lipstick. Beiden geven een perfecte finish in het kleurenpalet van roze, fuchsia en bordeaux tot vuurrood. Door de schuine punt van de lipstick, kun je feilloos de contouren tekenen. Bij de lip fluid zorgt de applicator ervoor dat deze nauwkeurig aan te brengen is. Beide hechten goed en omhullen de lippen met een fraai en dun filmlaagje, wat comfortabel en lang blijft zitten.

Met de highlighters verlicht en accentueer je de verheven delen van het gezicht. Ook hier mengt de textuur zich gemakkelijk met de huid en verfraait deze met gouden microparels. Zo creëer je in een mum van tijd een mooi en natuurlijk glow-effect. Met twee bijpassende kleuren nagellak, match je ook je nagels met een mooie glanzende lakafwerking.

Goed om te weten: omdat deze lijn een uitbreiding is op ons bestaande assortiment van Pupa Milano, zijn deze producten tijdelijk verkrijgbaar. Vraag ernaar in de winkel of bestel ze eenvoudig online in onze webshop. Benieuwd hoe deze look bij jou staat? Stap dan eens binnen en bezoek onze make-up hoek. Hier adviseren wij je graag over onze producten en voorzien je van de mooiste look

Cadeautip: privé make-up workshop

Ben je nog op zoek naar iets leuks om cadeau te geven of om op je verlanglijstje te zetten? Dan is een leerzame privé make-up workshop bij Petit Spa Brilliant misschien een origineel idee! Samen met onze visagisten en ga één-op-één aan de slag. We gaan op zoek naar de verschillende kleuren, texturen en tinten die het beste aansluiten bij jou. Daarna laten we je zien hoe je deze look het beste aan kunt brengen en ga je aan de hand van profesionelle tips en tricks zelf aan de slag. Leuk om te geven én om te krijgen.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder met passend advies. Kom gezellig langs in onze schoonheidssalon in het centrum van Zevenbergen of stel je vragen via de telefoon, mail, facebook of instagram.

Liefs,

Chantal
Visagist bij Petit Spa Brilliant

Chantal haar favoriete items uit deze lijn

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...