De 15 origineelste last-minute verwencadeaus

17 december 2020

Met de feestdagen voor de deur én gesloten winkelstraten kunnen wij ons voorstellen dat je nog op zoek bent naar iets bijzonders om te geven óf nog wel wat inspiratie kunt gebruiken voor op je eigen wensenlijstje. Daarom maakten wij een selectie van de vijftien mooiste items voor onder de boom. Van luxe en exclusieve cadeaus tot leuke, betaalbare presentjes.

01. Zijdezachte verzorging van Benamôr

 

Kleurrijke lichaamsverzorgingsproducten van het Portugeese Benamor laten de huid zijdezacht aanvoelen. Hierbij heb je de keuze uit vijf geuren: Alantoíne, Gordíssimo, Nata, Jacarandá & Rose Amélie. Verkrijgbaar per stuk maar ook mooi te combineren als je voor een uitgebreider cadeau wilt gaan. 

Deluxe shower cream 15,00 | Lip balm 7,50 | Body butter 22,00 | Dry Oil 19,00

Bekijk deze producten in onze webshop

02. Badkristallen uit de Dode Zee

 

Onze badkristallen laten je een bezoek aan de Dode Zee beleven. Ze zitten vol met mineralen, zoals magnesium, calcium, kalium, sodium en meer. Dit heeft een verzachtende werking voor de huid en een aangename ervaring voor welzijn en geest. 100% puur natuurlijk. Het ideale geschenkje voor een heerlijk moment van rust en ontspanning thuis!

Cadeauverpakking met 150 gram badkristallen 3,75

Bekijk onze bath & shower producten

03. Hydraterende Mineral handcrème

 

Verwen hem of haar met de luxe handcrème van AHAVA, gemengd met hydraterende mineralen en aangevuld met extracten. De perfecte manier om in de koude wintermaanden handen te verzorgen. Verzacht, kalmeert en voedt de huid op een effectieve wijze tot diep in de poriën.

Ahava Mineral Hand Cream 16,85

Bekijk dit product in onze webshop

04. Payot Roselift Collagène 

 

Ontdek de verzorgingslijn Roselift Collagène met haar dubbele werking: liftend en verstevigend. De unieke formules uit deze collectie combineren een peptide collageenbooster met een gepatenteerd actief bestanddeel van de Damascena-roos. Met heerlijk geurende bloemige, fruitige en houtachtige rozenakkoorden.

Jour 79,00 | Eye Patch Yeux 5,50 | Nuit 80,00 | Regard 46,00

Bekijk de Roselift producten in onze webshop

05. Speciaal voor hem. Skeyndor for Men.

 

Skeyndor biedt een uitgebreide verzorgingslijn, die volledig is afgestemd op de mannenhuid. Droogheid, vermoeidheid en irritaties van het scheren zijn hiermee verleden tijd. Voor ieder huidtype biedt de collectie het juiste product.

Redness Preventing After Shave 28,50 | Shine Control 24h 29,50 | Daily Detox Face Wash 22,75

Bekijk de Skeyndor for Men items in onze webshop

06. Handgemaakte sierraden

 

Verras je moeder, zus, tante, oma of vriendin met stijlvolle oorbellen. In onze winkel vind je hangers, studs en cuffs in verschillende vormen en stijlen die overal bij te combineren zijn. In november en december vernieuwen wij onze sierradencollectie meerdere keren. In tegenstelling tot onze andere producten, zijn de items uit deze collectie niet in onze webshop te bestellen. Maar je mag ons hier uiteraard gewoon over (video)bellen!

Oorbellen vanaf 7,95

Meer weten? Neem contact met ons op

07. Parfum van Laboratorio Olfattivo

 

Wil je echt iemand verwennen, dan is een item uit onze Laboratorio Olfattivo collectie een aanrader. Niche parfums voor zowel dames als heren. Stuk voor stuk samengesteld met natuurlijke ingrediënten door bekende parfumeurs. Prachtig verpakt in elegante en minimalistische flacons.

Laboratorio Olfattivo Eau de Parfum 30ml 42,00 | 100ml 98,00

Ontdek al onze Laboratorio Olfattivo geuren

08. Professionele make-up kwasten

 

Een mooie look aanbrengen is een stuk eenvoudiger met de juiste tools. Met de speciaal ontworpen kwasten van Pupa Milano krijg je gemakkelijk een egale verdeling en creëer je een natuurlijke uitstraling.

Round Blush Brusher 28,00 | Maxi Powder Brush 33,40 | Eyeliner & Eyebrow Brush 19,90 | Eye Blending Brush 19,90

Bekijk al onze make-up tools

09. Ontspannen gezichtsmasker van Payot

 

Ontdek de PAYOT Morning Masks: ze zijn ‘s morgens de redder in nood en bezorgen in precies 15 minuten een stralende huid. Ieder masker heeft een specifieke werking: Vijf beautyoplossingen om de huid te hydrateren, zuiveren, verfrissen, voeden en te liften. Onze favoriet voor rond de feestdagen: het hangover mask. Ideaal voor vermoeide ochtenden na een gezellige Kerstavond of geslaagde nieuwjaarsnacht. Dit masker met extract van gojibessen biedt de huid een flinke dosis vitaminen voor een frisse en gezonde uitstraling. 

PAYOT Morning Masks 6,50

Zie hier alle Morning Masks

10. Natuurlijke kerstgeurkaars van Collines de Provence

 

Collines de Provence heeft de lijn tijdelijk uitgebreid met verrukkelijke ‘kerst’ geuren. Heerlijke warme geuren voor de donkere wintermaanden. Verkrijgbaar in de geur Fit Forrest en Christmas Rose. Heerlijk rond de feestdagen als de (kunst)kerstboom staat. Het lijkt wel of je door een dennenbos loopt! De kaars is handgemaakt en heeft een cederhouten lont.

Collines de Provance Kerstgeurkaas 7,95

Ervaar onze home collectie

11. Luxe barbierscheerset van Tadé

 

Complete scheerkit met hydraterende Aleppo scheerzeep, mooie stenen barbierskom en een authentieke nobelhouten scheerkwast met zeer zacht borstelhaar. Dit cadeau wordt geleverd met een chique houder om de kwast na het scheren droog op te hangen. Geschikt voor alle baard- en huidtypes en staat bovendien prachtig in iedere badkamer.

Tadé Babier Deluxe 39,95

Bestel deze luxe scheerset

12. Cadeaubon

 

Geef je liever een uitgebreide hotstone massage, manicure, luxe treatment of één van onze andere salonbehandelingen cadeau óf kun je simpelweg geen keuze maken uit al die leuke cadeaus? Dan is een cadeaubon van Petit Spa Brilliant ideaal. Veelzijdig in te zetten en door de ontvanger te verzilveren op een moment naar keuze. Uiteraard net als al onze andere geschenken prachtig verpakt. Gegarandeerd dat dit aanslaat. Keuze uit een speciale cadeaubon voor hem of voor haar.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag vanaf 10 euro

Bekijk al onze cadeaubonnen

13. Heerlijk geurende bathbomb 

 

Ben je op zoek naar een kleinigheidje voor een leuke prijs? Vul dan zelf een mooi cadeauzakje met verwenproducten zoals badzout of bruisballen, mix zelf soap cupcakes en macarons voor onder de douche of snij zelf je favoriete handgemaakte zeep bij ons in de winkel.

Bathbomb 4,95 

Bekijk onze bath & shower collectie

14. Geurstokjes van Collines de Provance 

 

De ideale manier om een gezellige en warme sfeer in huis te halen. Geurstokjes staan in een stylish glazen diffuser met interieurparfum en verspreidt een heerlijk subtiele geur. Perfect voor gebruik in het hele huis: van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Verkrijgbaar in Ceder, Witte thee en Musk & Berry.

Collines de Provance geurstokjes 28,50 | Navulling 200ml 16,95

Bekijk onze home collectie

15. Vloeibare zeep

 

Uitzonderlijke zachte Aleppo zeep met de verfijnde fruitige aroma van Arganbloesem op basis van zuivere olijfolie en biologische laurierolie. Verpakt in een fraai vormgegeven pompfles. De smeuïge, licht schuimende zeep voelt aangenaam aan en droogt de huid niet uit.

Tadé Zeep Argan de l’Atlas 15,50

Bekijk dit product in onze webshop

Mocht je er nog niet uit zijn, vragen over het product hebben óf simpelweg nieuwsgierig bent naar de rest van onze collectie, neem dan vooral even contact met ons op. We helpen je graag mee met het vinden van een passend kerstgeschenk. Uiteraard worden deze speciaal voor de feestdagen extra liefdevol en elegant verpakt. Daarnaast brengen we alle bestellingen gratis thuis!

Liefs

Team Petit Spa Brilliant

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...