Laatste kans om je mantelzorgbon te verzilveren!

18 december 2020

Om mantelzorgtaken met veel aandacht en in goede gezondheid uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat je af en toe ook tijd voor jezelf vrij maakt. Juist daarom werkt Petit Spa Brilliant alweer drie jaar samen met de Gemeente Moerdijk en helpen we graag een handje mee om mantelzorgers in de watten te leggen.

Als beloning voor al het belangrijke werk dat mantelzorgers doen, ontvangen ze vanuit de gemeente een zogenoemd waarderingsmenu ter waarde van 35 euro. Hierin zit een voucher die bij diverse lokale ondernemers kan worden ingeleverd. Ieder ondernemer biedt daarbij ook een extra waardering aan. Omdat de handen van deze zorgverleners goud waard zijn, geven wij een luxe verwennerij voor de handen cadeau als de mantelzorgbon bij ons in de salon of winkel wordt verzilverd. Bestaande uit een lekkere scrub van de handen, verzorgend handmasker en ontspannen handmassage.

Door coronamaatregelen hebben mantelzorgers dit jaar minder tijd en mogelijkheden gehad om deze bon in te zetten. Om ervoor te zorgen dat deze waardebon niet ergens onder in de la verdwijnt en na 1 januari 2021 zijn waarde verliest, bieden wij de mogelijkheid om deze nu nog om te ruilen tegen een Petit Spa Brilliant cadeaubon.

Ben jij of ken jij iemand die in het bezit is van een mantelzorgbon? Herinner hem of haar dan aan de naderende verloopdatum. Je kunt via de mail, telefoon of onze digitale kanalen contact met ons opnemen, zodat jij, zodra het weer mag en kan, kunt genieten van een welverdiend momentje voor jezelf!

Liefs,

Petit Spa Brilliant

Gerelateerde verhalen

petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...
15 februari 2023
Carnavals Column: Verstopte poriën, puistjes en een uitgedroogde huid. Maar hé, dan heb je wel een mooi gezichtje voor één dag.
Ik kan niet wachten tot het van start gaat! Na een aantal magere carnavalsjaren is het tijd voor week week vol vertier, schmink, alcohol, weinig slaap, harde muziek en bergen...
27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...