Puzzel mee & win een cadeaubon t.w.v. 20 euro!

29 december 2020

Puzzelen is een mooie en effectieve manier om jezelf even volledig af te sluiten en te ontsnappen aan de waan van de dag. Net als bij een ontspannende salonbehandeling lijkt tijd dan even niet te bestaan. Wist je trouwens dat het succesvol oplossen van een puzzel een positieve invloed heeft op je productiviteit?

Aangezien deze vorm van denksport zo goed helpt bij het ontspannen van de geest en het lichaam, mocht een thematische puzzel in ons december magazine uiteraard niet ontbreken. Mocht je het magazine niet ontvangen hebben, dan kun je de puzzel hieronder ook eenvoudig uitprinten. Dus zet eerst even een lekkere kop thee, pak je mooiste balpen uit de la en ga er eens even goed voor zitten.

Geniet van het momentje voor jezelf tijdens het ontcijferen van deze Winter Wonderland Woordzoeker.

Is het je gelukt om de puzzel op te lossen en wil je kans maken op deze prijs? Deel dan jouw oplossing voor 1 januari 2021 met ons via info@petitspabrilliant.nl of stuur een privébericht op Instagram of Facebook en wie weet win jij de cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Gerelateerde verhalen

27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...
25 april 2021
Beauty Award ’20 & ’21 – Interview in Beauty Professional
De Beauty Professional was nieuwsgierig hoe wij de afgelopen periode hebben beleeft en stelde ons allerlei vragen over onze nominatie voor de Beauty Award. Lees hieronder het volledige interview. Hoe...
26 februari 2021
Nieuwe werkwijze Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Inmiddels hebben we al verschillende klanten gesproken maar graag zouden we jullie alle op de hoogte willen brengen van het volgende. De afgelopen periode hebben wij de tijd...