6 Originele verwencadeaus voor Valentijnsdag

6 Originele verwencadeaus voor Valentijnsdag

3 februari 2021

Wil jij jouw Valentijn dit jaar verrassen met iets anders dan de klassieke (en iets wat voorspelbare) doos met chocolade of bosje bloemen? Voor een origineel en stijlvol cadeau ben je bij ons aan het juiste adres! Vind je het lastig om een geschikt cadeau uit te zoeken? Geen zorgen, wij helpen je graag op weg. 

Tip #1: Tadé – Rose D’ispahan– Lichaamsverzorging

 

Verwen je Valentijn met één van de luxe verzorgingsproducten van Tadé. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke scrub, verzorgende olie, scrubhandschoen, marmeren zeephouders of natuurspons. Volledig fairtrade geproduceerd. Zo kan je geliefde, samen met jou, ontspannen en genieten van een warm bad.

 

Tip #2: Pupa Milano – Make-up

 

Houdt je geliefde van make-up? Bij ons heb je keuze uit veel kleuren en soorten oogschaduw, lipstick en lipgloss, mascara, eyeliner, blush, oogpotlood en make-up voor de wenkbrauwen. Daarnaast hebben wij voor ieder huidtype een mooie bijpassende foundation. Uiteraard vind je bij ons ook professionele tools zoals gezichts- en oogpenselen om de make-up perfect zelf aan te brengen.

 

Tip #3: Benamôr 1925 – Lichaamsverzorging

 

Is ze dol op de geur van rozen? Dan is de Rose Amélie collectie van het Portugese apothekersmerk Benamôr écht een aanrader. Dit is een uitgebreide verzorgende en hydraterende lijn bestaande uit handcrème, douche gel, lippenbalsem, body butter, dry oil en handzeep die haar huid zijdezacht laten aanvoelen.

 

Tip #4: PAYOT – Gezichtsverzorging

 

Wil je jouw Valentijn laten stralen? Wij hebben kwalitatieve verzorgingsproducten voor iedere huid. Onze dag-, nacht- en oogcrèmes, serums, reinigingsproducten, gezicht scrubs, maskers en ampullen van de merken Payot en Skeyndor bevatten hoge concentraties effectieve stoffen. Deze helpen huidproblemen te voorkomen en te verbeteren.

 

Tip #5: Laboratorio Olfattivo – Eau du Parfum

 

Wist je dat parfum een van de meest populaire cadeaus is om te geven op Valentijnsdag? Niet zo gek want een lekker geurtje is altijd leuk om te geven én te krijgen. Verwen je valentijn daarom met een lekkere parfum! Wij hebben een mooie selectie niche parfums van Laboratorio Olfattivo voor zowel dames als heren. Te onderscheiden in vier topnoten: bloemig, fris, kruidig en houtachtig. Stuk voor stuk samengesteld met natuurlijke ingrediënten door bekende parfumeurs. Prachtig verpakt in elegante flacons.

 

Tip #6: Petit Spa Brilliant – Cadeaubon

 

Geef je liever een uitgebreide hotstone massage, manicure, gezichtsbehandeling of een van onze andere (duo)behandelingen cadeau aan jouw Valentijn? Dan is een cadeaubon van Petit Spa Brilliant ideaal. Veelzijdig in te zetten en gegarandeerd dat dit aanslaat.

Vind je het lastig om tussen al onze leuke items te kiezen of kun je wel wat advies gebruiken? Wij denken graag met je mee en helpen je met liefde bij het vinden van een origineel cadeau voor jouw Valentijn. Bel ons op, whatsapp naar 06-13758952 of stuur een berichtje via Instagram, Facebook of de mail! Uiteraard worden deze verwencadeau’s in de februarimaand extra liefdevol en elegant verpakt en bezorgen we gratis aan huis.

Happy Valentine!

Liefs,

Sandra

Gerelateerde verhalen

petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...
15 februari 2023
Carnavals Column: Verstopte poriën, puistjes en een uitgedroogde huid. Maar hé, dan heb je wel een mooi gezichtje voor één dag.
Ik kan niet wachten tot het van start gaat! Na een aantal magere carnavalsjaren is het tijd voor week week vol vertier, schmink, alcohol, weinig slaap, harde muziek en bergen...
27 april 2021
BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’
BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview. ZEVENBERGEN -...