BN de Stem – Zevenbergse schoonheidssalon wint Beauty Award: ‘Een halfjaar dicht, des te mooier is zo’n vakprijs, geweldig!’

27 april 2021

BN de Stem belde ons de dag na het winnen van de Beauty Award op om te vragen hoe het met ons ging. Lees hieronder het volledige interview.

ZEVENBERGEN – Petit Spa Brilliant uit Zevenbergen heeft de Beauty Award in de categorie schoonheidssalon van het jaar gewonnen. “Dat is echt geweldig natuurlijk!”
Tekst door Anne Jansen & foto door Marcel Otterspeer

Moeder en dochter Sandra en Sanne Schoones staan samen aan het roer van de Zevenbergse schoonheidssalon. “De Beauty Award is de vakprijs voor schoonheidsspecialisten”, legt Sandra uit. “Je kunt jezelf opgeven en daarna wordt je door een onafhankelijke jury genomineerd. Je wordt niet alleen beoordeeld op de behandelingen, maar op het totaalplaatje. Het is voor ons de hoogst haalbare prijs die we kunnen winnen.”

We hebben het echt in galastijl gevierd. Je moet er zelf een feestje van maken, dat is ons aardig gelukt – Sanne Schoones.

Schoonheidssalon van het jaar.
Petit Spa Brilliant deed mee en won in de categorie schoonheidssalon van het jaar. “Je kunt ook individueel meedoen, maar we wilden graag met de salon meedoen. Eigenlijk zou de prijsuitreiking vorig jaar in april al zijn, maar toen ging het niet door. We zitten al een jaar in spanning”, zegt Sanne lachend.

De prijsuitreiking was zondagavond. Deze keer niet op locatie, maar digitaal. Sandra en Sanne zaten vol spanning in galakleding te wachten op de uitslag. Sanne: “Normaal is het een groot feest met diner en rode loper. Dit jaar was het online. Iedereen kon meekijken. Dat was superleuk, want in de chat kregen we constant leuke berichten van klanten. We hebben het echt in galastijl gevierd. Je moet er zelf een feestje van maken, dat is ons aardig gelukt!”

De ontlading was zondag heel groot, je beseft het dan nog niet echt. We hebben al veel positieve berichten gehad, dat is gewoon geweldig. – Sandra Schoones.

Ontlading
De dames zijn superblij met hun prijs. ,,Dat is echt geweldig natuurlijk”, zegt Sandra. ,”Je hoopt er wel op, maar er waren veel concurrenten genomineerd en dat zijn ook allemaal vakvrouwen. De ontlading was zondag heel groot, je beseft het dan nog niet echt. We hebben al veel positieve berichten gehad, dat is gewoon geweldig.” “Het was voor ons een spannend jaar, we zijn bijna een halfjaar dicht geweest in een jaar tijd. Des te mooier is het om dan zo’n mooie vakprijs te winnen”, vult Sanne aan.

Lees het artikel op BNdeStem.nl

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...