Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld

9 maart 2023
petit spa brilliant - dermapen microneedling

Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je graag in dit blogbericht meenemen in een van de effectiefste en de nieuwste behandelingen die wij aanbieden, namelijk microneedling met de dermapen.

Stapsgewijs neem ik je graag mee in wat dit precies is, welke voordelen het kan bieden voor de verbetering van jouw huid en hoe wij hiermee te werk gaan. Laat ik beginnen bij het begin. Microneedling met dermapen is een geavanceerde behandeling waarbij microscopisch kleine naaldjes de huid zachtjes doorprikken om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om deze aan te maken. Dit zijn belangrijke bouwstenen voor de huid en activeren hiervan leidt tot een strakkere, stevigere huid met minder fijne lijntjes en rimpels. Ook worden (acne) littekens en pigmentvlekken minder zichtbaar. Bovendien verbetert deze behandeling de huidstructuur en helpt daardoor ook bij aan het oplossen van andere huidproblemen.

Een ander groot voordeel van de dermapen is dat de behandeling veilig en effectief is. De naadjes worden namelijk per zone zo ingesteld dat ze alleen  in de bovenste laag van de huid gaan en niet dieper gaan dan dat. Daarnaast is de behandeling ook geschikt voor alle huidtypen en -kleuren, dus ook voor mensen met een gevoelige huid.

“Wat ik zelf ook een groot pluspunt vind, is dat de hersteltijd van de huid na de behandeling relatief kort is. Vaak is er alleen sprake van lichte roodheid en soms wat zwelling, maar dit verdwijnt meestal na een paar uur tot hooguit een dag. Onze klanten kunnen dus snel weer verder met hun dagelijkse bezigheden, zonder dat het zichtbaar is dat ze een behandeling hebben gehad.”


Als gediplomeerd schoonheidsspecialist hebben zowel Sanne als ikzelf diverse inhoudelijke cursussen succesvol afgerond en certificaten behaald om onze kennis en vaardigheden op het gebied van microneedling te vergroten. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en deze expertise zetten wij in om onze klanten op een super veilige manier en optimaal te begeleiden in dit traject. We begrijpen dat microneedling voor veel mensen een spannende behandeling kan zijn, maar wij zijn er om je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

“Ons doel is om onze klanten volledig op hun gemak te stellen door ze goed te informeren middels het intakegesprek en ze te laten zien hoe effectief en veilig deze behandeling kan zijn.”

Heb je interesse in microneedling met dermapen of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met ons om een intakegesprek in te plannen. We bespreken graag je specifieke wensen en behoeften om een op maat gemaakt behandelplan voor je te ontwikkelen en te helpen bij het bereiken van jouw huidverzorgingsdoelen. Wij zien je graag bij onze salon!

Kom gezellig langs in onze schoonheidssalon in het centrum van Zevenbergen of stel je vragen via de telefoon, mail, facebook of instagram. Dan helpen we je uiteraard graag verder met passend advies.

Groet,

Sandra Schoones
Petit Spa Brilliant

Maak een afspraak met ons voor een intakegesprek.

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant
31 mei 2023
Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant
Lieve klanten, Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie...
15 februari 2023
Carnavals Column: Verstopte poriën, puistjes en een uitgedroogde huid. Maar hé, dan heb je wel een mooi gezichtje voor één dag.
Ik kan niet wachten tot het van start gaat! Na een aantal magere carnavalsjaren is het tijd voor week week vol vertier, schmink, alcohol, weinig slaap, harde muziek en bergen...