Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant

Volgend hoofdstuk Petit Spa Brilliant

31 mei 2023
Sanne en Sandra - Petit Spa Brilliant

Lieve klanten,

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling bij Petit Spa Brilliant. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen 10 jaar met veel passie samengewerkt in onze salon in het centrum van Zevenbergen. Maar nu we met zijn tweeën zonder personeel werken, zal het jullie niet verbazen dat het pand inmiddels te groot voor ons is geworden.

Hoewel we aanvankelijk droomden van een grote salon in het centrum van Zevenbergen, hebben we door de uitdagingen en veranderingen van de afgelopen jaren besloten om ons plan iets aan te passen. De hindernissen die zijn veroorzaakt door de coronapandemie, het niet passend kunnen invullen van openstaande vacatures en de stijgende kosten als gevolg van de energiecrisis en inflatie hebben ons doen inzien dat groter niet altijd beter is. We halen onze energie en voldoening namelijk uit het bieden van persoonlijk contact, het bezig zijn met en voor onze klanten én het samenwerken. Daarom hebben we samen besloten om een nieuwe stap te zetten in ons verhaal…

Met trots kunnen we aankondigen dat Petit Spa Brilliant op 1 januari 2024 haar deuren zal openen aan de Zuiddijk 41 in Langeweg. Het wordt een luxe – zij het iets compactere – salon met twee aparte behandelruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Verder blijven we doen wat we nu ook doen: we bieden kwalitatieve schoonheidsbehandelingen, eerlijk en passend advies, en de zekerheid dat je altijd door een van ons beiden met veel plezier en toewijding geholpen wordt.

In de komende maanden zal ons klusteam, bestaande uit Peter & Gijs🛠️, druk bezig zijn met de verbouwing. En we blijven tot en met 23 december geopend in het centrum van Zevenbergen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de vorderingen!

We wilden dit nieuws graag op tijd met jullie delen. En we praten je natuurlijk helemaal bij met alle ins- en outs in onze salon. We hopen dat je met ons de overstap naar Langeweg wilt maken! 💙

Liefs,

Sandra & Sanne

Gerelateerde verhalen

Schoonheidssalon Petit Spa Brilliant Zevenbergen
8 januari 2024
Verhuisbericht🏡
Beste klanten, Met veel enthousiasme willen wij jullie laten weten dat we zijn verhuist naar onze nieuwe locatie op de Zuiddijk 41 in Langeweg. We hebben de afgelopen periode hard...
petit spa brilliant - dermapen microneedling
9 maart 2023
Transformeer je huid met microneedling: De voordelen van Dermapen onthuld
Vanuit Petit Spa Brilliant zijn wij altijd op zoek naar de beste behandelingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid. Daarom wil ik je...
15 februari 2023
Carnavals Column: Verstopte poriën, puistjes en een uitgedroogde huid. Maar hé, dan heb je wel een mooi gezichtje voor één dag.
Ik kan niet wachten tot het van start gaat! Na een aantal magere carnavalsjaren is het tijd voor week week vol vertier, schmink, alcohol, weinig slaap, harde muziek en bergen...