Gezichtsbehandelingen

Skeyndor

Mini gelaatsbehandeling bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen (beperkt), masker en een verzorgende crème.

Standaard gelaatsbehandeling met essential treatment bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en een verzorgende crème.

Specifieke behandeling afgestemd op de behoefte van de huid, bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, ampul, massage gelaat, speciaal masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Aquatherm behandeling

Deze behandeling vermindert roodheid en irritatie, hij hydrateert en kalmeert de gevoelige huid.

Clear Balance behandeling
Behandeling voor de vette- en acnegevoelige huid, perfecte balans voor een gezonde huid.

Speciale Power behandeling afgestemd op de behoefte van de huid, bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, ampul, massage gelaat, speciaal masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Power C+ behandeling
Revitaliseert de huidfuncties dankzij de krachtige werking van vitamine C. De behandeling om de huid een boost te geven.

Power Hyaluronic behandeling
Het is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder hersteld de vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) rimpeltjes en lijntjes weer comfortabel en volumineus.

Aquatherm proffessional O2 behandeling

Remineraliserende behandeling op basis van thermaal bronwater voor de (over) gevoelige huid. Deze behandeling zorgt voor een toenemende weerstand van de huid en wordt het vochtherstellend vermogen ondersteunt.

Power Retinol behandeling

Een unieke anti-age formule op basis van Retinol. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en gaat pigmentatie, rimpeltjes, verslapping en acne tegen.

Professional Eternal treatment pack bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Dit is een intensief herstellende anti-aging behandeling. De plantaardige elixers met groot herstellende werking, voedt en revitaliseert de huid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen wat zorgt voor een verstevigde huid. Tijdens deze behandeling word er gebruik gemaakt van apparatuur, zowel Ultrasound als de Meso Infusion, zodat de werkstoffen nog dieper de huid in gaan.

Professional treatment pack bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Global lift behandeling
Dit is een liftende/verstevigende behandeling voor de rijpere huid. Het volume wordt hersteld en verslapping van de onderkin wordt verzacht.

Corrective behandeling
Deze behandeling is uitermate doeltreffend voor fijne lijntjes en rimpels. De celmembranen worden hersteld waardoor de huid er jonger uit blijft zien. Voor een opvullend effect op lijntjes en rimpels en een huid die er egaler en jeugdiger uitziet.

Professional Power Oxygen treatment pack
Geeft de huid een ultieme power boost, meer vitaliteit, ontgiftend, maakt de huid zachter en gladder en beter gehydrateerd.
Deze behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Tijdens deze behandeling word er gebruik gemaakt van apparatuur, zowel Ultrasound als de Meso Infusion, zodat de werkstoffen nog dieper de huid in gaan.

Professional Timeless Prodigy Ritueel, een exclusieve luxe behandeling met rituelen geïnspireerd op de meest verfijnde en exclusieve behandelingen. Ontdek de ultra anti-aging kracht van de Timeless Prodigy en laat uw huid stralen als nooit tevoren. 
Deze behandeling bestaat uit: D-tox champagne jelly, 5 groeifactoren die regenerend en huidverfijnend werken, Damascus roos concentraat, 3D Collageen masker voor hals & gelaat, intensief multivitaminecomplex en als afsluiter een ultieme crème vervaardigd uit een delicaat extract van witte truffel, die meer dan 40.000 antiverouderingsgenen kan activeren.

Een unieke behandeling speciaal voor een jeugdigere blik en krachtige wimpers. Dit is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) rimpeltjes en lijntjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling bestaat uit: reiniging gelaat, dieptereiniging, speciale massage van het oogcontour met kogeltjes, herstellend/verfrissend en verkoelend oogmasker, gelaatsmasker afgestemd op de huid, ter afsluiting een hydraterende en stimulerende wimpergel en een crème voor het oogcontour.

Derma Peel biedt een intensieve dieptereiniging, vergelijkbaar met een behandeling in medische klinieken en het effect is wetenschappelijk bewezen. Derma Peel is pijnloos en is geschikt voor ieder huidtype. Deze behandeling is in te zetten bij een verhoornde huid, vette huid met grove poriën, verouderde huid, pigmentproblemen, fijne lijntjes en sporen van acne.

Specifieke behandeling afgestemd op de behoefte van de huid. Huidanalyse, reiniging, peeling, wenkbrauwhaartjes verwijderen, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gelaat, masker en verzorgende crème.

AHAVA

Expresbehandeling uitgevoerd door onze Junior Schoonheidsspecialistes. Resultaat gerichte en effectieve behandelingen die de meest voorkomende huidproblemen aanpakt. Keuze uit:

– Mix & Mask
– Detox Time
– Skin Fitness
– Beauty & Relaxation to go
– Mineral Recharge

Kennismakingsbehandeling. Een verfrissende snelle boost voor de huid bestaande uit reiniging, dieptereiniging, masker en verzorgende crème.

Een grondige poriediepe reiniging bestaande uit reiniging, dieptereiniging, 2e reiniging, onzuiverheden verwijderen, mud purifying mask, massage met serum en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Een ontspannende verwenbehandeling inclusief poriediepe reiniging. Het zorgt voor een intense hydraterende boost en het versterkt de natuurlijke hydratatie van de huid. Verzacht het huidoppervlak, vermindert fijne lijntjes, verbetert de uitstraling en glans van de huid. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging, epileren, celvernieuwende peeling, onzuiverheden verwijderen, mud purifying mask, intense rehydrating serum inmasseren, oogmasker, hydratation cream mask, massage gelaat, osmotor complex  en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Een premium, jeugdboostende behandeling die zich richt op bestrijding van rimpels en verbetert de stevigheid en de textuur van de huid. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging, epileren, celvernieuwende peeling, onzuiverheden verwijderen, mud purifying mask, revitalizing firming serum inmasseren, oogmasker, extreme radiance lifting mask, massage gelaat, extreme night complex en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Deze behandeling behandelt effectief problemen die gerelateerd zijn aan een gevoelige huid. Het exclusieve natuurlijke serum dat we in deze behandeling gebruiken is verrijkt met actieve hydraterende bestanddelen en kalmerende plantextracten om direct verlichting te bieden. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging, epileren, celvernieuwende peeling, onzuiverheden verwijderen, comforting serum inmasseren, oogmasker, hydratation cream mask, massage gelaat en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Een ontspannende verwenbehandeling inclusief poriediepe reiniging. Het versterkt de natuurlijke hydratatie, herstelt de huid van dagelijkse stress en verzacht de ruwere huid van de man. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereining met stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, purifying mud mask, deep hydrating serum inmasseren, hydration cream mask, massage gelaat en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Een jeudbehoudende behandeling speciaal samengesteld voor de mannenhuid. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering en beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van stress. Deze behandeling bestaat uit reiniging, dieptereiniging met stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, purifying mud mask, revitalizing firming serum inmasseren, oogmasker, hydration cream mask, massage gelaat, age control men moisturizer en afsluitende dag/nachtverzorging en oogverzorging.

Payot

Een behandeling die de huid laat herleven en een duidelijke oppepper geeft. Een ‘superfruit’ cocktail voor elke huid die een schoonheidsboost nodig heeft of wanneer u een feestje heeft.

De Payot gezichtsbehandeling om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van ‘superfruit’. Voor elke huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.

De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is bovendien een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere en van gezondheid stralende, soepele huid

Payot’s behandeling voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid. Deze behandeling geeft de huid een rustig aanzien en comfort.

Payot’s behandeling voor het droge huidtype. Geeft de huid comfort en zachtheid. Na de behandeling voelt de huid soepel aan en heeft zij haar gezonde gloed terug.

Een Payot behandeling op basis van een cosmeceutische formule om de fijne lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak.

Een Payot behandeling die ervoor zorgt dat de huid gemodelleerd en gelift wordt. Deze behandeling maakt de huid stevig en stralend. Speciaal voor de verslapte huid.

Complete anti-age behandeling. Supreme Experience behandelt tegelijkertijd rimpels en huidverslapping. Geeft de huid opnieuw een jeugdige uitstraling, verstevigd haar en strijkt de rimpels glad. U voelt u als herboren na deze behandeling en dat is direct te zien aan uw huid.

Extra’s (aanvullend)

Bij uw behandeling kunt u kiezen uit diverse extra’s:

Epileren €11,50

Bovenlip harsen €5,50

Bovenlip + kin harsen €8,50

Gelaat harsen €10,50

Wenkbrauwen verven €8,95

Wimpers verven €12,95

Make-up €10,50

Rug-, nek-, schoudermassage (15min) €15,50

Ampul €5,50

Speciaal masker €10,50

Power Hyaluronic oog & wimperbehandeling €30,50

Mesotherapie deelbehandeling €30,50

Insluizen werkstoffen met meso €10,50

Losse behandelingen

Epileren wenkbrauwen €13,95

Epileren wenkbrauwen & harsen bovenlip + kin €25,00

Epileren wenkbrauwen & harsen bovenlip €22,50

Verven wenkbrauwen €10,95

Verven wimpers €13,95

Verven wenkbrauwen & wimpers €20,50

Harsen bovenlip of kin € 10,95

Harsen bovenlip & kin € 15,50

Harsen bovenlip & kaaklijn & hals € 19,95

Dag mak-up €16,50

Feest- of avondmake-up €24,50