Gezichtsbehandelingen

Payot

Een behandeling die de huid laat herleven en een duidelijke oppepper geeft. Een ‘superfruit’ cocktail voor elke huid die een schoonheidsboost nodig heeft of wanneer u een feestje heeft.

De Payot gezichtsbehandeling die zorgt voor een poriediepe reiniging voor de huid. Specifiek voor de Acne huid.

De Payot gezichtsbehandeling om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van ‘superfruit’. Voor elke huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.

De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is bovendien een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere en van gezondheid stralende, soepele huid

Payot’s behandeling voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid. Deze behandeling geeft de huid een rustig aanzien en comfort.

Een complete Payot behandeling speciaal samengesteld voor de mannenhuid.

Een Payot behandeling op basis van een cosmeceutische formule om de fijne lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak.

Een complete anti-age behandeling die ervoor zorgt dat de huid gemodelleerd en gelift wordt. Deze behandeling maakt de huid stevig en stralend hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne massage technieken.

Prescription

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 1 extra optie heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 2 extra opties heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 3 extra opties heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid. Door het invullen van de beautyquiz en het aanpakken van jouw huidbenodigdheden ligt jouw stralende huid binnen handbereik.

Los je huidprobleem op met Prescription

Afhankelijk van jouw huiddoel en het oplossen van jouw huidprobleem bepalen de wetenschappelijk bewezen pure actieve ingrediënten van Prescription het resultaat. Na de behandeling ga je met jouw gepersonaliseerde Prescription recept sterk werken op het stimuleren van de celdeling. En voeg je de gepersonaliseerde Acid’s toe aan de vegan cream en vegan cleanser. Je zult zien dat je huid al binnen een paar dagen veel frisser, gezonder en egaler uit ziet.

“De behandeling heb ik als prettig ervaren en mijn huid voelt al een stuk fijner aan”

Hoe werkt Prescription voor thuis?

Jij ontvangt na jouw behandeling of het invullen van de BEAUTY QUIZ een personalized treatment van Prescription. Het voor jou gepersonaliseerde Prescription voor thuisgebruik is afhankelijk van jouw wensen, het invullen van jouw BEAUTY QUIZ en het aanpakken van jouw skinconcerns (huidbenodigdheden). Zo werk jij op huidverbetering én skin health, met een stralende huid binnen handbereik!

Vul hier de smart beauty quiz in!

Maak de quiz

 

Met Prescription werk je aan:

✔ het verminderen van rimpels
✔ oplichten van pigment (oppervlakkig)
✔ verkleinen van poriën
✔ verstopte poriën, diepreinigen
✔ acne, overactieve talgklieren reduceren
✔ fijne lijntjes verminderen
✔ effen en gladder huidbeeld

Extra’s (aanvullend)

Bij uw behandeling kunt u kiezen uit diverse extra’s:

Epileren €16,00

Bovenlip & kin waxen €5,00

Gelaat waxen €10,00

Wenkbrauwen verven €5,00

Wimpers verven €10,00

Make-up €15,00

Rug-, nek-, schoudermassage (15min) €22,50

Mesotherapie deelbehandeling (15min) €45,00

Losse behandelingen

Epileren/waxen wenkbrauwen €18,95

Epileren/waxen wenkbrauwen & waxen bovenlip €26,00

Epileren/waxen wenkbrauwen & waxen bovenlip + kin €29,95

Verven wenkbrauwen €15,00

Verven wimpers €19,95

Verven wenkbrauwen & wimpers €32,50

Waxen bovenlip of kin € 14,50

Waxen bovenlip & kin € 18,50

Waxen bovenlip & kaaklijn & hals € 28,00

Dag mak-up €32,50

Feest- of avondmake-up €45,00