Home Treatments

Home Treatments

Laat je huid stralen met onze heerlijke salonbehandeling voor thuis!

Aangezien er door de verlengde maatregelen helaas tot 2 maart geen schoonheidsbehandelingen in onze salon mogen worden gegeven, hebben we besloten om onze gezichtsbehandelingen weer jullie toe te brengen!

Met veel zorg hebben wij daarom een speciale ‘home treatment pakket‘ samengesteld. In dit pakketten zitten professionele salonproducten, een heldere handleiding plus een toegangscode voor een begeleidende video van onze schoonheidsspecialiste Sanne. In deze video legt ze stap voor stap uit op welke manier je de producten het beste op de huid aan kunt brengen om thuis het optimale salon-effect te behalen.

We rekenen de komende periode geen bezorgingskosten, dus leveren we jouw behandelbox gratis bij je aan de voordeur. Zodat jij jezelf even in onze salon kunt wanen.

Heerlijke treatment voor thuis

Home Spa Treatment - €34,95

Een ontspannen en verkwikkende gezichtsbehandeling voor thuis. Een dubbele dieptereiniging, die de huid super glad en zacht zal maken. In combinatie met een sheetmasker vol met mooie ingrediënten zorgt dit voor een frisse teint en stralende huid. Deze treatment bestaat uit:

  • Reiniging
  • Dieptereiniging & peeling ampul
  • Sheetmasker naar huidtype
  • Speciaal rose collageen oogmasker
  • Ampul inmasseren
  • Afsluitende verzorging

Bestel nu jouw thuisbehandeling

    Vul hieronder al je gegevens in. Alle velden met een sterretje(*) zijn verplicht. Wij geven je graag advies welke behandeling het beste aansluit bij jouw huid en personaliseren de producten waar nodig. Laat het ons weten via opmerkingen.