Huidverbetering

Mesotherapie

Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

Mesolift is een mesocosmetische behandeling ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven.

Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een gelijknamige en stralendere huid.

Wanneer u de Mesotherapie wilt inzetten op één bepaalde plaats is dit een geschikte behandeling. De Meso deelbehandeling is in te zetten op bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en de kaaklijn.

Een afslankende behandeling voor het lichaam die werkt op de punten die tot sinaasappelhuid leiden. Hiernaast vermindert het cellulitis en verbetert het de contouren van uw lichaam.

Een lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door de leeftijd, zwangerschap en afslankdiëten aanpakt. Versterkt de elasticiteit van de huid van buik en het binnenste gedeelte van dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae wordt op die manier sterk verbeterd. Een ideale behandeling dus voor het herstellen van striae en littekens.

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. De bindweefselmassage is toe te passen bij een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten.

Bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté (30 min) €48,95

Behandeling bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté, speciaal masker en verzorgende crème.

Tele-way

Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Tele-way worden verwijderd. Denk hierbij ook couperose, spinnaevi (spinadertjes), pigmentvlek, ouderdomsvlek, ouderdomswrat, steelwrat en vetbulten. Deze technologie wordt al jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt en is zeer effectief.

Verwijderen één steelwratje €27,95

Vaatjes per handeling tot 15 minuten €47,95