10 jaar Petit Spa Brilliant Menu

10 jaar Petit Spa Brilliant Menu

Op 18 augustus bestaat Petit Spa Brilliant 10 jaar! Om dit samen met jullie te vieren hebben wij toffe aanbiedingen en acties. Bekijk hieronder ons ‘’10 jaar Petit Spa Brilliant Menu’’ en boek jouw relax moment.

1. Dermapen 10 treatment (60min) €130,-

Nieuw de Dermapen treatment bij Petit Spa Brilliant! Middels de nieuwste techniek op het gebied van microneedling intensief werken aan huidverbetering. Tijdens deze behandeling maakt de dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd, waardoor een grove huidstructuur tegen wordt gegaan en de huid juist zal verstevigen. Een doffe huid maakt plaats voor een stralende huid! Een behandeling voor alle huidtypen: je huidconditie wordt geoptimaliseerd, poriën verfijnen, pigmentstoornissen worden verminderd, oneffenheden en (acné)littekens verminderen en het zal de fijne lijntjes vervagen. Nu met gratis Beam Cream SPF20 t.w.v. €34,95.

2. Hand spoiled 10 treatment (60min) €49,95
Een uitgebreide manicurebehandeling bestaande uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrub van de handen, serum, handmassage en het lakken van de nagels met gewone nagellak of gellak. Nu met gratis handcrème t.w.v. €12,50

3. Wellness 10 treatment (75min) €69,95
Een luxe verwennerij voor het lichaam bestaande uit: verfrissend voetenbad, peeling van de rug d.m.v. scrubzout, hydraterende rug pakking en afsluitend een ontspannen hotstone-massage van de rug, nek en schouders.
Nu met gratis showerfoam t.w.v. €9,95

4. Prescription TCA Peel 10 treatment (30min) €129,95
Grote schoonmaak voor je huid! Ideaal voor het najaar om alle zonschade te verwijderen en fris richting de winter te gaan. De TCA Peel is een chemical light peeling die medium-diep de huid in gaat. Het pakt huidveroudering, zonschade/pigmentatie, littekens, grove poriën en een doffe grauwe huid aan. Wil jij op een veilige maar super doeltreffende manier resultaat boeken al na 1 behandeling? Dan is deze TCA Facial een echte aanrader! Boek deze behandeling nu voor maar €129,95 en ontvang een gratis Shield Cream SPF30 t.w.v. €39,-

5. Relax 10 treatment (30min) €34,95
Een manuele relax massage van de rug, nek en schouders. Voorafgaand aan de massage een gratis scrub van de rug. Kortom een fijn relaxmoment voor jezelf!

6. Happy feet 10 treatment (65min) €60,-
Laat je voeten heerlijk uitgebreid in de watten leggen tijdens deze ontspannen spa pedicure behandeling met lak! Deze spa pedicure behandeling bestaat uit: Ontvangst met koffie, thee & lekkernij, verkwikkend voetenbad, nagels vijlen & nagelriemen verzorgen, aanbrengen Callus softening gel, verwijderen eeltvorming en machinaal afwerken, sugar scrub van de voeten, uitgebreide voetmassage en als afsluiting het lakken van de teennagel met nagellak of gellak.

7. Body Zen 10 treatment (60min) €62,50
Een ontspannen lichaamsmassage van 60 minuten, nu met gratis pakking van de voeten.

8. Parfum 10 Deal
Profiteer van 10% korting op alle parfums van het merk Laboratorio Olfattivo.
Bijzondere en innovatieve geuren samengesteld door bekende parfumeurs van over de hele wereld. De kunst van het creëren, zonder enige restricties, en de liefde voor geuren staan bij Laboratorio Olfattivo centraal. Elk meesterwerk vertelt zijn eigen story en is daarmee daadwerkelijk uniek.

9. PMU new brow 10 treatment 
Ben jij toe aan nieuwe wenkbrauwen? Boek in de maanden oktober of november nu jouw eerste permanente make-up behandeling en betaal €235,- i.p.v. €250,-. Vergeet ook niet voorafgaand aan deze behandeling een intakegesprek in te plannen, zo kan onze PMU specialiste voorafgaand alles met je doorspreken.

10. PMU touch up 10 treatment
Ontvang 10% korting op een permanente make-up touch up behandeling naar keuze.

Bovenstaande aanbiedingen zijn geldig t/m 3 december

Reserveer hier uw behandeling.