Maandaanbieding Februari

Maandaanbieding Februari

Wimperextensions
Onze wimperspecialistes maken gebruik van de one-by-one techniek. Deze techniek zorgt voor een natuurlijke wimperverlenging met langere, vollere wimpers zonder schadelijke effecten voor de eigen natuurlijke wimpers. Verzorging van uw wimperextensions is essentieel voor een optimale conditie van uw eigen wimpers. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten opvullen.

In de maand Februari boekt u een nieuwe set wimperextensions ITH lashes voor €62,50 en krijgt u het opvullen na 2 weken t.w.v. €36,50 gratis!

Maak nu gebruik van deze mooie aanbieding in de gehele maand Februari.

Het aanbrengen van Wimperextensions
Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 90 tot 120 min. De wimperextensions worden 1 voor 1 aan de eigen wimperhaartjes bevestigd. Er word gebruik gemaakt van een speciale wimperlijm. De lijm is zeer licht van gewicht, waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten. De wimperlijm is speciaal ontwikkeld voor gebruik rondom het oog. De wimperextensions zijn er in verschillende lengtes, diktes en krul. Als specialist bepalen we samen met u de variant die voor u het beste geschikt is.

De voordelen

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Plan nu uw afspraak en maak gebruik van deze mooie aanbieding!

Maak je afspraak nu!