Make-up

Losse behandelingen

Epileren wenkbrauwen €14,50

Epileren wenkbrauwen & harsen bovenlip + kin €25,00

Epileren wenkbrauwen & harsen bovenlip €22,50

Verven wenkbrauwen €10,95

Verven wimpers €14,95

Verven wenkbrauwen & wimpers €20,50

Harsen bovenlip of kin € 10,95

Harsen bovenlip & kin € 15,50

Harsen bovenlip & kaaklijn & hals € 19,95

Dag mak-up €35,95

Feest- of avondmake-up €48,60

Skeyndor

Mini gelaatsbehandeling bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen (beperkt), masker en een verzorgende crème.

Standaard gelaatsbehandeling met essential treatment bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en een verzorgende crème.

Specifieke behandeling afgestemd op de behoefte van de huid, bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, ampul, massage gelaat, speciaal masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Aquatherm behandeling

Deze behandeling vermindert roodheid en irritatie, hij hydrateert en kalmeert de gevoelige huid.

Clear Balance behandeling
Behandeling voor de vette- en acnegevoelige huid, perfecte balans voor een gezonde huid.

Speciale Power behandeling afgestemd op de behoefte van de huid, bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, ampul, massage gelaat, speciaal masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Power C+ behandeling
Revitaliseert de huidfuncties dankzij de krachtige werking van vitamine C. De behandeling om de huid een boost te geven.

Power Hyaluronic behandeling
Het is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder hersteld de vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) rimpeltjes en lijntjes weer comfortabel en volumineus.

Aquatherm proffessional O2 behandeling

Remineraliserende behandeling op basis van thermaal bronwater voor de (over) gevoelige huid. Deze behandeling zorgt voor een toenemende weerstand van de huid en wordt het vochtherstellend vermogen ondersteunt.

Power Retinol behandeling

Een unieke anti-age formule op basis van Retinol. Deze behandeling verbetert de huidstructuur en gaat pigmentatie, rimpeltjes, verslapping en acne tegen.

Professional Eternal treatment pack bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Dit is een intensief herstellende anti-aging behandeling. De plantaardige elixers met groot herstellende werking, voedt en revitaliseert de huid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen wat zorgt voor een verstevigde huid. Tijdens deze behandeling word er gebruik gemaakt van apparatuur, zowel Ultrasound als de Meso Infusion, zodat de werkstoffen nog dieper de huid in gaan.

Professional treatment pack bestaande uit huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Keuze uit:

Global lift behandeling
Dit is een liftende/verstevigende behandeling voor de rijpere huid. Het volume wordt hersteld en verslapping van de onderkin wordt verzacht.

Corrective behandeling
Deze behandeling is uitermate doeltreffend voor fijne lijntjes en rimpels. De celmembranen worden hersteld waardoor de huid er jonger uit blijft zien. Voor een opvullend effect op lijntjes en rimpels en een huid die er egaler en jeugdiger uitziet.

Professional Power Oxygen treatment pack
Geeft de huid een ultieme power boost, meer vitaliteit, ontgiftend, maakt de huid zachter en gladder en beter gehydrateerd.
Deze behandeling bestaat uit: huidanalyse, reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen (uitgebreid), epileren, massage gelaat, masker en verzorgende crème. Tijdens deze behandeling word er gebruik gemaakt van apparatuur, zowel Ultrasound als de Meso Infusion, zodat de werkstoffen nog dieper de huid in gaan.

Professional Timeless Prodigy Ritueel, een exclusieve luxe behandeling met rituelen geïnspireerd op de meest verfijnde en exclusieve behandelingen. Ontdek de ultra anti-aging kracht van de Timeless Prodigy en laat uw huid stralen als nooit tevoren. 
Deze behandeling bestaat uit: D-tox champagne jelly, 5 groeifactoren die regenerend en huidverfijnend werken, Damascus roos concentraat, 3D Collageen masker voor hals & gelaat, intensief multivitaminecomplex en als afsluiter een ultieme crème vervaardigd uit een delicaat extract van witte truffel, die meer dan 40.000 antiverouderingsgenen kan activeren.

Een unieke behandeling speciaal voor een jeugdigere blik en krachtige wimpers. Dit is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) rimpeltjes en lijntjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling bestaat uit: reiniging gelaat, dieptereiniging, speciale massage van het oogcontour met kogeltjes, herstellend/verfrissend en verkoelend oogmasker, gelaatsmasker afgestemd op de huid, ter afsluiting een hydraterende en stimulerende wimpergel en een crème voor het oogcontour.

Derma Peel biedt een intensieve dieptereiniging, vergelijkbaar met een behandeling in medische klinieken en het effect is wetenschappelijk bewezen. Derma Peel is pijnloos en is geschikt voor ieder huidtype. Deze behandeling is in te zetten bij een verhoornde huid, vette huid met grove poriën, verouderde huid, pigmentproblemen, fijne lijntjes en sporen van acne.

Specifieke behandeling afgestemd op de behoefte van de huid. Huidanalyse, reiniging, peeling, wenkbrauwhaartjes verwijderen, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gelaat, masker en verzorgende crème.

Payot

Een behandeling die de huid laat herleven en een duidelijke oppepper geeft. Een ‘superfruit’ cocktail voor elke huid die een schoonheidsboost nodig heeft of wanneer u een feestje heeft.

De Payot gezichtsbehandeling die zorgt voor een poriediepe reiniging voor de huid. Specifiek voor de Acne huid.

De Payot gezichtsbehandeling om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van ‘superfruit’. Voor elke huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.

De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct en langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is bovendien een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere en van gezondheid stralende, soepele huid

Payot’s behandeling voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid. Deze behandeling geeft de huid een rustig aanzien en comfort.

Payot’s behandeling voor het droge huidtype. Geeft de huid comfort en zachtheid. Na de behandeling voelt de huid soepel aan en heeft zij haar gezonde gloed terug.

Een Payot behandeling op basis van een cosmeceutische formule om de fijne lijntjes en bestaande diepere rimpels te bestrijden. Versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op. Voor directe en langdurig zichtbare resultaten op de rimpelvorming en een gladder huidoppervlak.

Een Payot behandeling die ervoor zorgt dat de huid gemodelleerd en gelift wordt. Deze behandeling maakt de huid stevig en stralend. Speciaal voor de verslapte huid.

Complete anti-age behandeling. Supreme Experience behandelt tegelijkertijd rimpels en huidverslapping. Geeft de huid opnieuw een jeugdige uitstraling, verstevigd haar en strijkt de rimpels glad. U voelt u als herboren na deze behandeling en dat is direct te zien aan uw huid.

Pascaud huidverbetering

Deze behandeling egaliseert, verfijnt lijnen en rimpels, lift en verfijnt de huid. De combinatie retinol en multipeel in deze behandeling laten de huid opleven en bieden een algeheel anti-aging resultaat.

Behandeling bestaande uit: reiniging, skin clean, retinol ampul, multipeel, skin clean, Lift ACE inmasseren en afsluitende DNA verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

De combinatie retinol, multipeel en AHA/BHA peeling in deze behandeling bieden een ware transformatie van de huid. Deze behandeling egaliseert, verfijnt lijnen en rimpels, lift en verfijnt de huid. Daarnaast is deze behandeling ook zeer effectief voor vermindering van pigmentverstoringen.

Behandeling bestaande uit: reiniging, skin clean, retinol ampul, multipeel, skin clean, AHA/BHA peeling, neutraliseren, Lift ACE inmasseren en afsluitende DNA verzorging.

Heeft u een gevoelige huid, maar wilt u wel actief tekenen van veroudering aanpakken? Deze behandeling werkt intensief op de versteviging van de huid en verminderd lijnen en rimpels. Dankzij de afsluiting met een sterk verkoelend en kalmerend masker voelt uw huid herboren en comfortabel aan.

Behandeling bestaande uit: reiniging, enzyme peel, DNA ampul, DNA marmagel pads, DNA ampul inmasseren, reiniging, marmatrix masker en afsluitende DNA verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Dit is een echte anti-aging boost. Een intensieve bindweefseltechniek gecombineerd mét vitamine C creëert een stevigere huid met een frisse en egale huidteint!

Behandeling bestaande uit: reiniging, exfoliatie met enzyme peel, passage massage, 4 doseringen gevriesdroogde vitamine C inmasseren, marmatrix masker, 2 doseringen gevriesdroogde vitamine C inmasseren en afsluitende verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Heeft u een grauwe en vale huid met pigmentvlekken. De brightening flash zal u een uitgerust uiterlijk geven met een prachtige gezonde glow dankzij een sterke verbetering van uw doorbloeding. Uw huid wordt daarnaast egaler en pigmentvlekken worden zichtbaar verminderd. Ideaal in kuurverband voor nog mooiere resultaten.

Behandeling bestaande uit: reiniging, skin clean, AHA peeling, neutralisatie, passage massage, 2 doseringen gevriesdroogde vitamine C inmasseren en afsluitende verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Een milde peeling waarbij u geen verveling krijgt. Daardoor is het ook mogelijk om deze behandeling tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse onderhoudsbehandeling. Deze peelings lossen dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort peeling aan op uw huid. Ook toepasbaar als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (rokers) huid en bij afname van elasticiteit.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Een ontspannen behandeling voor de gevoelige huid. Behandeling bestaande uit: reiniging, exfoliatie met enzyme peel, DNA marmagel inmasseren, soothing & calming vliesmaker, hydrating serum inmasseren en afsluitende verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Een milde behandeling voor de vermindering van een onzuiverheden (lichte acné). Behandeling bestaande uit: reiniging, exfoliatie met salicylic acid peeling, neutralisatie, verwijderen onzuiverheden, nareiniging met skin clean, acnegel inmasseren, clarifying vliesmasker, retinol ampul inmasseren en afsluitende verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Heeft u last van oneffenheden en een onregelmatige huidstructuur? Deze onspannende behandeling zal uw huid verfijnen, uw uitstraling verbeteren en pigmentverstoringen verminderen.

Behandeling bestaande uit: reiniging, exfoliatie, neutralisatie, vitamine C marmagel pads inmasseren, brightening & refining vliesmaker, 2 doseringen gevriesdroogde vitamine C inmasseren en afsluitende verzorging.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Dé anti-aging massage van Pascaud, die de opperhuid passeert en werkt in de diepere huidlagen. Passage massage is een intensieve massage techniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. De massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage zorgt ervoor dat verklevingen worden opgeheven waardoor littekens en rimpels minder zichtbaar worden. De huid wordt zichtbaar steviger en jonger.

Specifiek voor een huid met littekens, rimpels, atrofische huid, vale rokers huid, verslapte huid, maar ook een dunne huid zal goed reageren op de Passage massage. De huid wordt immers voller en steviger.

Bij alle Pascaud behandelingen kunnen extra onderdelen zoals het epileren, harsen of verven van de wenkbrauw worden bijgeboekt. Online kan dit via ’extra‘s bij behandelingen’’.

Extra’s (aanvullend)

Bij uw behandeling kunt u kiezen uit diverse extra’s:

Epileren €11,50

Bovenlip harsen €5,50

Bovenlip + kin harsen €8,50

Gelaat harsen €10,50

Wenkbrauwen verven €8,95

Wimpers verven €12,95

Make-up €10,50

Rug-, nek-, schoudermassage (15min) €15,50

Ampul €5,50

Speciaal masker €10,50

Power Hyaluronic oog & wimperbehandeling €30,50

Mesotherapie deelbehandeling €30,50

Insluizen werkstoffen met meso €10,50