Manicure & Pedicure

Manicure

Nagels vijlen, verzorgen nagels en nagelriemen, scrub/olie badje aansluitend verstevigende nagellak. Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00

Zoals de standaard manicure, maar met massage,witte nagellak en aansluitend een parafinepakking. Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00

Nagels lakken €13,50
Nagels lakken & vijlen €17,00
Nagels lakken french €18,00
Nagels lakken french & vijlen €20,50
Nagels lakken kleur bij manicure/pedicure €11,00

Pedicure

Het goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid van de mens. Bij Petit Spa Brilliant bieden wij verschillende pedicurebehandelingen, van een ontspannende wellnessbehandeling tot de oplossing van uw voet- of nagelproblemen. Wij zijn tevens aangesloten bij ProVoet wat betekend dat wij gediplomeerde pedicures in huis hebben en staan voor kwaliteit en hygiëne.

Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, nagelriemen en nagelomgeving verzorgen. Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00.

Zoals hierboven, maar met een voetenscrub, voetmasker en ontspannende massage.
Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00.

Gellak

CND Shellac draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Dit systeem wordt uitgehard onder een lamp en blijft, afhankelijk van de conditie van uw eigen nagels, twee weken perfect glanzend zitten. Hierdoor ideaal voor speciale gelegenheden en vakanties. De gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel in ongeveer 30 minuten en is direct droog.

Gelnagellak kleur aanbrengen €21,95

Gelnagellak kleur en vijlen €26,95

Optie French gellakken extra €9,50

Complete Manicure en gelnagellak €40,50

Gelnagellak verwijderen €15,50

Gelnagellak verwijderen & polijsten & verzorgende lak €18,50