Mesotherapie

Mesotherapie voor het lichaam

Mesotherapie biedt perfecte resultaten op het lichaam voor zowel striae, cellulite als verslapping van de huid. Doormiddel van de vier toegepaste behandelfasen worden de huidfuncties geoptimaliseerd zodat de werkstoffen beter door de huidlagen heen worden geleid en door de cellen worden opgenomen. Hierdoor heeft u direct na de behandeling al resultaat. Door de behandelingen in kuur te volgen zullen de resultaten langdurig merkbaar en zichtbaar zijn.

Een afslankende behandeling voor het lichaam die werkt op de punten die tot sinaasappelhuid leiden. Het vermindert het cellulitis en verbetert de contouren van uw lichaam.

Een lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door de leeftijd, zwangerschap en afslankdiëten aanpakt. Versterkt de elasticiteit van de huid van buik en het binnenste gedeelte van dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae wordt op die manier sterk verbeterd. Een ideale behandeling dus voor het herstellen van striae en littekens.