Microneedling met dermapen

Dermapen / Microneedling

Bij Petit Spa Brilliant wordt de microneedling treatment voor huidverbetering uitgevoerd middels de nieuwste techniek, de Dermapen 4. Tijdens de microneedling behandeling maakt de Dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd, waardoor een grove huidstructuur tegen wordt gegaan en de huid juist zal verstevigen. Een doffe huid maakt plaats voor een stralende huid! Dit is slechts één van de vele voordelen aan deze behandeling: je huidconditie wordt geoptimaliseerd, poriën verfijnen, oneffenheden en (acné) littekens verminderen en het zal fijne lijntjes vervagen. Daarnaast zullen producten beter worden opgenomen door de versterkte doorbloeding van de huid.
* Behandeling extra; hals 30,-
* Behandeling extra; hals & decollete 50,-

We starten deze luxe huidverbeterende gelaatsbehandeling met het bespreken van uw wensen. Tijdens de Dermapen VIP Treatment word er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige Dermapen producten. Deze behandeling bestaat uit: Reiniging, intensieve peeling, wenkbrauwen modelleren/waxen & verven indien gewenst, eventueel het harsen van de bovenlip & kin, retinol massage van het gelaat, LED masker, decollete nek en schouder massage, afsluitende verzorging op maat.

Dermapen / Microneedling

Bij Petit Spa Brilliant wordt de microneedling treatment voor huidverbetering uitgevoerd middels de nieuwste techniek, de Dermapen 4. Tijdens de microneedling behandeling maakt de Dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd, waardoor een grove huidstructuur tegen wordt gegaan en de huid juist zal verstevigen. Een doffe huid maakt plaats voor een stralende huid! Dit is slechts één van de vele voordelen aan deze behandeling: je huidconditie wordt geoptimaliseerd, poriën verfijnen, oneffenheden en (acné) littekens verminderen en het zal fijne lijntjes vervagen. Daarnaast zullen producten beter worden opgenomen door de versterkte doorbloeding van de huid.

Lees alles hierover in het blogbericht dat Sandra hierover schreef.

Prescription

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 1 extra optie heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 2 extra opties heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid.

Bij 3 extra opties heeft u de keuze uit: epileren/waxen wenkbrauwen, waxen bovenlip/kin, verven wenkbrauwen of verven wimpers.

Tijdens deze op maat gemaakte behandeling worden actieve ingrediënten voor jou gepersonaliseerd afhankelijk van wat jij wil verbeteren aan je huid. Door het invullen van de beautyquiz en het aanpakken van jouw huidbenodigdheden ligt jouw stralende huid binnen handbereik.

Los je huidprobleem op met Prescription

Afhankelijk van jouw huiddoel en het oplossen van jouw huidprobleem bepalen de wetenschappelijk bewezen pure actieve ingrediënten van Prescription het resultaat. Na de behandeling ga je met jouw gepersonaliseerde Prescription recept sterk werken op het stimuleren van de celdeling. En voeg je de gepersonaliseerde Acid’s toe aan de vegan cream en vegan cleanser. Je zult zien dat je huid al binnen een paar dagen veel frisser, gezonder en egaler uit ziet.

“De behandeling heb ik als prettig ervaren en mijn huid voelt al een stuk fijner aan”

Hoe werkt Prescription voor thuis?

Jij ontvangt na jouw behandeling of het invullen van de BEAUTY QUIZ een personalized treatment van Prescription. Het voor jou gepersonaliseerde Prescription voor thuisgebruik is afhankelijk van jouw wensen, het invullen van jouw BEAUTY QUIZ en het aanpakken van jouw skinconcerns (huidbenodigdheden). Zo werk jij op huidverbetering én skin health, met een stralende huid binnen handbereik!

Vul hier de smart beauty quiz in!

Maak de quiz

 

Met Prescription werk je aan:

✔ het verminderen van rimpels
✔ oplichten van pigment (oppervlakkig)
✔ verkleinen van poriën
✔ verstopte poriën, diepreinigen
✔ acne, overactieve talgklieren reduceren
✔ fijne lijntjes verminderen
✔ effen en gladder huidbeeld

Mesotherapie

Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

Mesolift is een mesocosmetische behandeling ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven.

Wanneer u de Mesotherapie wilt inzetten op één bepaalde plaats is dit een geschikte behandeling. De Meso deelbehandeling is in te zetten op bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en de kaaklijn.

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. De bindweefselmassage is toe te passen bij een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten.

Bindweefselmassage gezicht en hals (20 min) €49,95

Tele-way

Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Tele-way worden verwijderd. Denk hierbij ook couperose, spinnaevi (spinadertjes), pigmentvlek, ouderdomsvlek, ouderdomswrat, steelwrat en vetbulten. Deze technologie wordt al jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt en is zeer effectief.

Verwijderen één steelwratje €35,00

Vaatjes of steelwratjes per 15 minuten €55,00