Moederdagcadeaus – 10 mei 2020

Moederdagcadeaus – 10 mei 2020

De dag om je moeder extra te verwennen

Heb jij al een origineel cadeau voor Moederdag?

Het is weer bijna Moederdag, dé dag om je moeder, schoonmoeder of bonusmama in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 10 mei. Op deze pagina vind je een overzicht van mooie verwencadeaus, de fijnste manier om te laten zien hoe blij je met haar bent. Heb jij al een persoonlijk cadeau gevonden om haar te verrassen? Wij helpen je graag bij het vinden van een mooi moederdaggeschenk!

Hoe lang heb je nog?

5/10/2020

Onze verwenpakketten voor Moederdag

Sinds 2019 combineren wij bij Petit Spa Brilliant onze schoonheidssalon en voetspa met een winkel in verzorgingsproducten. In onze salons wordt met hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen en producten gewerkt aan huidverbetering én ontspanning. De exclusieve cadeaupakketten die wij speciaal voor Moederdag aanbieden zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en sluiten aan op de manier hoe wij in onze salons werken.

Bestel nu jouw moederdagcadeau en ontvang gratis een mooie moederdagkaart waar je zelf een persoonlijke boodschap aan kunt toevoegen.

Voordelen aan moederdagcadeaus via Petit Spa Brilliant?

✓ Origineel, bijzonder & compleet
✓ Waardering in de vorm van ontspanning
✓ Stijlvol voor je ingepakt
✓ Gratis lieve kaart voor persoonlijke boodschap
✓ Veilig & gratis thuis bezorgd
✓ Support your local spa

Toch op zoek naar iets anders? Er is volop keus!

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, extra informatie willen of zelf een pakket voor Moederdag willen samenstellen? Dat kan uiteraard. In onze webshop vind je ruim 500 producten. Van niche parfums tot heerlijke geuren voor in huis, van douche- & badproducten tot luxe handzepen en van lichaamsverzorging tot verzorgende zonbescherming. Wij adviseren je graag over onze producten én behandelingen. Online en fysiek in onze winkel.

Alvast een fijne moederdag gewenst,

Liefs

Team
Petit Spa Brilliant