Onze Merken

Petit Spa Brilliant werkt op het gebied van schoonheidsverzorging met drie professionele merken; Skeyndor, PAYOT en Pascaud. Met deze merken kunnen we inspelen op ieder huidtype, specifieke beautywens en budget.

Naast dat we deze merken gebruiken bij al onze gezichtsbehandelingen hebben we ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten bij Petit Spa Brilliant. Of je nu een gevoelige, droge, vette, rijpere of normale huid hebt, wij hebben kwalitatieve verzorgingsproducten voor iedere huid. Onze dag-, nacht- en oogcrèmes, serums, reinigingsproducten, scrubs, maskers en ampullen van de merken PAYOT, Skeyndor en Pascaud bevatten hoge concentraties effectieve werkstoffen. Deze helpen huidproblemen te voorkomen, te verbeteren en laten je huid stralen.

Skeyndor

Het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud) is in thuisland de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering. Hierbij wordt onder andere nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken. Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

Payot

De grondlegster, Nadia Payot, één van de eerste vrouwelijke dokters, was onder de indruk van het verschil tussen het jeugdige lichaam en vermoeide gelaat van de ballerina Anna Pavlova en creëerde een unieke beauty methode.
Deze methode is de combinatie van exclusieve massage technieken en doeltreffende natuurlijke ingrediënten, die leiden tot prachtige resultaten.
De PAYOT producten zijn een ware reis voor de zintuigen. Zachte texturen, heerlijke geuren en hoogwaardige ingrediënten maken PAYOT.

Pascaud

Pascaud is een innovatief en toonaangevend beautymerk op het gebied van biologische huidverbetering en is daarnaast gespecialiseerd in anti-aging.

De tien(!) vooruitstrevende behandelingen van Pascaud die wij aanbieden zijn doeltreffend, maar ook zeer aangenaam en ontspannend. Ze zijn stuk voor stuk opgebouwd om veel voorkomende huidproblemen zoals acné, verminderde elasticiteit, fijne lijntjes, pigmentvlekken, roodheid, vaalheid en blijvende wallen en kringen onder de ogen gericht te behandelen. Benieuwd welke van de behandelingen het beste bij jou aansluit? Daar helpen we je graag bij op weg. Bij binnenkomst wordt er altijd eerst een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling volledig wordt afgestemd op jouw huidconditie. Aan de hand van de resultaten personaliseren we het behandelingsplan naar jouw huidbehoeften om zo het beste resultaat te krijgen.