Onze Merken

Petit Spa Brilliant werkt op het gebied van schoonheidsverzorging met twee professionele merken; Prescription en PAYOT. Met deze merken kunnen we inspelen op ieder huidtype, specifieke beautywens en budget.

Naast dat we deze merken gebruiken bij al onze gezichtsbehandelingen hebben we ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten bij Petit Spa Brilliant. Of je nu een gevoelige, droge, vette, rijpere of normale huid hebt, wij hebben kwalitatieve verzorgingsproducten voor iedere huid. Onze dag-, nacht- en oogcrèmes, serums, reinigingsproducten, scrubs, maskers en ampullen van de merken Prescription en PAYOT bevatten hoge concentraties effectieve werkstoffen. Deze helpen huidproblemen te voorkomen, te verbeteren en laten je huid stralen.

PRESCRIPTION

Een nieuw en laagdrempelig huidverzorgingsmerk welke gebruik maakt van de mix & match techniek.
We starten iedere Prescription gelaatsbehandeling of huidverzorgingsroutine met de Smart Beauty Quiz. Hieruit komt een gepersonaliseerd voorschrift om je huid te behandelen zowel in de salon als thuis. Doormiddel van het mixen en matchen van verschillende pure werkstoffen worden alle producten optimaal gepersonaliseerd voor het beste resultaat.

Payot

De grondlegster, Nadia Payot, één van de eerste vrouwelijke dokters, was onder de indruk van het verschil tussen het jeugdige lichaam en vermoeide gelaat van de ballerina Anna Pavlova en creëerde een unieke beauty methode.
Deze methode is de combinatie van exclusieve massage technieken en doeltreffende natuurlijke ingrediënten, die leiden tot prachtige resultaten.
De PAYOT producten zijn een ware reis voor de zintuigen. Zachte texturen, heerlijke geuren en hoogwaardige ingrediënten maken PAYOT.