Onze Merken

Petit Spa Brilliant werkt op het gebied van schoonheidsverzorging met drie merken Skeyndor, AHAVA en Payot. Skeyndor is een Spaans wetenschappelijk merk met een luxe uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Skeyndor wordt gebruikt voor veel specialistische behandelingen.

Daarnaast werkt Petit Spa Brilliant met AHAVA, een natuurlijk merk op basis van Dode Zee mineralen. AHAVA heeft een ruim aanbod aan huidvriendelijke producten, allemaal op basis van natuurlijke ingrediënten.

Onderlaatst is ook Payot toegevoegd aan het portfolio van Petit Spa Brilliant. Payot is een frans huidverzorgingsmerk ontwikkeld door Nadia Payot. Het staat voor luxe, huidverbetering en beleving. De combinatie van deze drie merken is voor Petit Spa Brilliant de perfecte combinatie: kwalitatieve producten en voor ieder wat wils.

Onze afslankstudio staat bekend om haar snelle, doeltreffende werking en haar persoonlijke begeleiding. De TFM-afslankcabines zijn een groot succes en door dit te combineren met het Proslank eiwitdieet bieden we de perfecte afslankcombinatie.

Skeyndor

Het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud) is in thuisland de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering. Hierbij wordt onder andere nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken. Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

AHAVA

Het Dode Zeegebied is een bijzondere regio en vormt een natuurlijke bron voor het herstellen, verfrissen en vernieuwen van de huid. Elk AHAVA product bevat het gepatenteerde Osmoter: een gebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen. Osmoter bevat de hoogste concentratie aan mineralen wereldwijd. Het bestaat uit zware mineralen zoals kalium, calcium en magnesium. Deze mineralen stimuleren de essentiële huidfuncties. De technologie helpt de huid om haar vitaliteit te herstellen en vergroot haar natuurlijke capaciteit om vocht te binden. Het gebruik van Osmoter trekt vocht en voedingsstoffen naar de bovenste huidlagen van de epidermis, waar vocht het hardste nodig is.

Proslank

Proslank is een eiwit afslankprogramma, onder begeleiding van een gecertificeerd en dus kundig coach, dat gemakkelijk en eenvoudig is en ervoor zorgt dat je die overtollige kilo’s kwijtraakt en uiteindelijk op je streefgewicht blijft. Proslank biedt een zeer ruim assortiment met producten aan zoals spaghetti, koekjes, toast en muesli. Al deze producten zijn gebaseerd op voornamelijk eiwitten.