Onze Merken

Petit Spa Brilliant werkt op het gebied van schoonheidsverzorging met twee merken Skeyndor en PAYOT. Skeyndor is een Spaans wetenschappelijk merk met een luxe uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Skeyndor wordt gebruikt voor veel specialistische behandelingen.

Onderlaatst is ook PAYOT toegevoegd aan het portfolio van Petit Spa Brilliant. PAYOT is een Frans huidverzorgingsmerk ontwikkeld door Nadia Payot. Het staat voor luxe, huidverbetering en beleving. De combinatie van deze twee merken is voor Petit Spa Brilliant de perfecte combinatie: kwalitatieve producten en voor ieder wat wils.

Skeyndor

Het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud) is in thuisland de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering. Hierbij wordt onder andere nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken. Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

Payot

De grondlegster, Nadia Payot, één van de eerste vrouwelijke dokters, was onder de indruk van het verschil tussen het jeugdige lichaam en vermoeide gelaat van de ballerina Anna Pavlova en creëerde een unieke beauty methode.
Deze methode is de combinatie van exclusieve massage technieken en doeltreffende natuurlijke ingrediënten, die leiden tot prachtige resultaten.
De PAYOT producten zijn een ware reis voor de zintuigen. Zachte texturen, heerlijke geuren en hoogwaardige ingrediënten maken PAYOT.