Onze Salon

Petit Spa Brilliant is een kleinschalige en sfeervolle schoonheidssalon in het centrum van Zevenbergen, waar we gebruik maken van de nieuwste technieken en laatste trends. In de hectische en gehaaste wereld waarin we leven, is ‘echt even tijd vrijmaken voor jezelf’ steeds minder vanzelfsprekend. We denken dat het voor iedereen belangrijk is om af en toe volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In onze salon proberen we daarom een ongedwongen omgeving te creëren waarin dit kan. Een schoonheidssalon waar mensen zich welkom voelen, ze de persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen, professioneel in de watten worden gelegd, betrouwbaar advies krijgen waar ze van op aan kunnen en met een goed gevoel de voordeur uit stappen.
Onze salon heeft de beschikking over vijf verschillende ruimtes. Drie luxe behandelruimtes, een moderne pedicure studio en een nailcorner. Stap vooral eens binnen voor een lekkere behandeling, advies of gewoon een kop koffie.

Liefs,

Sandra & Sanne Schoones
Petit Spa Brilliant

Schoonheidssalons

De drie luxe Skeyndor en PAYOT schoonheidssalons zijn speciaal ingericht om de diverse behandelingen optimaal tot zijn recht te laten komen. Twee salons zijn door middel van een flexibele wand met elkaar verbonden. Hierdoor zijn deze individuele behandelruimtes tevens te gebruiken voor duo behandelingen.

Alles over Skeyndor en Payot-behandelingen

Pedicure studio

In onze speciale pedicure studio hebben we alle faciliteiten om uw voeten te verzorgen.
Of het nu gaat om een ontspannende wellness behandeling of de oplossing van uw voet of nagelproblemen. Petit Spa Brilliant is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en staat voor kwaliteit en hygiëne.

Alles over onze pedicure behandelingen

Nailcorner

Een moderne, op maat gemaakte nagelbar die geplaatst is in een rustige hoek van onze Salon. De nagelbar is van alle gemakken voorzien zodat u kan genieten van een optimale nagelervaring. Of het nu gaat om een heerlijke handmassage, manicure of gellak behandeling.

Alles over handverzorging

ProVoet, ANBOS & Acnespecialisatie

Petit Spa Brilliant is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en staat voor kwaliteit en hygiëne. Onze salon is tevens aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie Schoonheidsverzorging van gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Daarnaast heeft Petit Spa Brilliant verschillende acnespecialisten in huis, hierdoor krijg je de acnebehandelingen bij ons vergoed van je zorgverzekering.