Onze Salon

Petit Spa Brilliant is een kleinschalige en sfeervolle schoonheidssalon in het centrum van Zevenbergen, waar we gebruik maken van de nieuwste technieken en laatste trends. In de hectische en gehaaste wereld waarin we leven, is ‘echt even tijd vrijmaken voor jezelf’ steeds minder vanzelfsprekend. We denken dat het voor iedereen belangrijk is om af en toe volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In onze salon proberen we daarom een ongedwongen omgeving te creëren waarin dit kan. Een schoonheidssalon waar mensen zich welkom voelen, ze de persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen, professioneel in de watten worden gelegd, betrouwbaar advies krijgen waar ze van op aan kunnen en met een goed gevoel de voordeur uit stappen.

Onze salon heeft de beschikking over zes verschillende ruimtes. Vier luxe behandelruimtes waarvan één permanente duo salon, een moderne spa pedicure studio,  een visagiecorner en twee manicure tafels. Stap vooral eens binnen voor een lekkere behandeling, advies of gewoon een kop koffie.

Liefs,

Sandra & Sanne Schoones
Petit Spa Brilliant

Schoonheidssalons

De drie luxe PAYOT & Prescription schoonheidssalons zijn speciaal ingericht om de diverse behandelingen optimaal tot zijn recht te laten komen.

Één van deze salons is een permanente duo schoonheidssalon, hierdoor kunnen er ook gemakkelijk duo behandelingen gegeven worden.

Alles over onze Skeyndor, Pascaud & Payot behandelingen

Visagie

Petit Spa Brilliant beschikt over een van alle gemakken voorziene Visagiehoek. Er word gewerkt met het professionele merk Pupa Milano tijdens alle visagie behandelingen.

Alles over Pupa make-up

Permanente Make-up Studio

Alle PMU-behandelingen bij Petit Spa Brilliant worden door Sanne uitgevoerd. Voor zowel microblading als naaldtechniek kun je bij ons terrecht. Sinds het begin van 2017 is Sanne in het bezit van de juiste certificaten, daarnaast heeft Petit Spa Brilliant als salon vanuit de GGD een officiële vergunning gekregen en is Sanne erkent PMU Artist met het Langmair keurmerk.

Lees alle over PMU behandelingen

Anbos & GGD

Petit Spa Brilliant is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie Schoonheidsverzorging van gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Meer weten? Neem contact met ons op

Beoordeel Petit Spa Brilliant

Graag horen wij uw mening over onze salon. Middels onderstaande button kunt u een recensie achterlaten. Alvast bedank!

* U moet hiervoor wel ingelogd zijn met uw Google account.