Pedicure

Pedicure

Het goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid van de mens. Bij Petit Spa Brilliant bieden wij verschillende pedicurebehandelingen, van een ontspannende wellnessbehandeling tot de oplossing van uw voet- of nagelproblemen. Wij zijn tevens aangesloten bij ProVoet. Dit betekend dat wij gediplomeerde pedicures in huis hebben die staan voor kwaliteit en hygiëne. In Nederland laat maar een kwart van de inwoners zijn/haar voeten verzorgen door een pedicure. Dit is niet veel terwijl we dit deel van ons lichaam veel belasten. Uw voeten verdienen daarom extra aandacht. Met een bezoek aan ons kunt u pijnlijke voeten voorkomen of verhelpen. Plan online uw afspraak in.

Snelle, maar oh-so relaxing pedicure treatment voor een snelle, maar doelgerichte Pro Spa ervaring bestaande uit voetenbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, aanbrengen Callus Softening Gel, verwijderen eeltvorming & machinaal afwerken en afsluitende voetverzorging met Ceramide Spray.

Ontspannen en uitgebreid pedicure treatment voor een doelgerichte Pro Spa ervaring bestaande uit voetenbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, aanbrengen Callus Softening Gel, verwijderen eeltvorming & machinaal afwerken, Sugar Scrub van de voeten, uitgebreide voetmassage en afsluitende verzorging met Ceramide Spray.

Luxe pedicure treatment voor een ontspannen maar doelgerichte Pro Spa ervaring bestaande uit voetenbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, aanbrengen Callus Softening Gel, verwijderen eeltvorming, Sugar Scrub van de voeten, voetmasker, uitgebreide voetmassage en afsluitende verzorging met Ceramide Spray.

Bij voet of nagelproblemen boekt u een Pedicure Expert behandeling bestaande uit het knippen van de nagels, verzorgen van nagelriemen en nagelomgeving, verwijderen van likdoorns en eelt, behandelen van ingroeiende teennagels, mechanisch afwerken van de voet en nagels, en afsluitende verzorging. Incl. nagellak €45,95 en incl. gellak €52,00.

Wat kan onze pedicure voor u betekenen?

Last van uw voeten? Dit kan komen door kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagel, scheurende nagels of wellicht eelt. Wij helpen u graag van dit probleem af. Onze pedicure geeft u persoonlijk advies over de juiste voetverzorgingsproducten of wellicht een doorverwijzing. Daarnaast helpen we u ook uw voeten mooi te houden. Denk hierbij aan knippen & vijlen van uw nagels of wellicht het aanbrengen van gellak.

Gellak

CND Shellac draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Dit systeem wordt uitgehard onder een lamp en blijft, afhankelijk van de conditie van uw eigen nagels, twee weken perfect glanzend zitten. Hierdoor ideaal voor speciale gelegenheden en vakanties. De gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel in ongeveer 30 minuten en is direct droog.

Gelnagellak kleur aanbrengen voeten €26,00

Gelnagellak kleur aanbrengen French voeten €39,00