Pedicure

Pedicure

Het goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid van de mens. Bij Petit Spa Brilliant bieden wij verschillende pedicurebehandelingen, van een ontspannende wellnessbehandeling tot de oplossing van uw voet- of nagelproblemen. Wij zijn tevens aangesloten bij ProVoet. Dit betekend dat wij gediplomeerde pedicures in huis hebben die staan voor kwaliteit en hygiëne.

In Nederland laat maar een kwart van de inwoners zijn/haar voeten verzorgen door een pedicure. Dit is niet veel terwijl we dit deel van ons lichaam veel belasten. Uw voeten verdienen daarom extra aandacht. Met een bezoek aan ons kunt u pijnlijke voeten voorkomen of verhelpen. Plan online uw afspraak in.

Nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, nagelriemen en nagelomgeving verzorgen. Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00.

Zoals hierboven, maar met een voetenscrub, voetmasker en ontspannende massage.
Meerprijs voor gekleurde lak € 11,00.

Wat kan onze pedicure voor u betekenen?

Last van uw voeten? Dit kan komen door kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagel, scheurende nagels of wellicht eelt. Wij helpen u graag van dit probleem af. Onze pedicure geeft u persoonlijk advies over de juiste voetverzorgingsproducten of wellicht een doorverwijzing. Daarnaast helpen we u ook uw voeten mooi te houden. Denk hierbij aan knippen & vijlen van uw nagels of wellicht het aanbrengen van gellak.

Gellak

CND Shellac draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Dit systeem wordt uitgehard onder een lamp en blijft, afhankelijk van de conditie van uw eigen nagels, twee weken perfect glanzend zitten. Hierdoor ideaal voor speciale gelegenheden en vakanties. De gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel in ongeveer 30 minuten en is direct droog.

Gelnagellak kleur aanbrengen voeten €21,95

Gelnagellak kleur aanbrengen French voeten €26,95

Gelnagellak kleur aanbrengen bij Pedicure behandeling €14,50