Permanente make-up​

Permanente make-up

Met Permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder
make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.​

Wenkbrauwen €250,00

Eyeliner onder & boven €250,00

Eyeliner onder of boven €125,00

Nabehandeling PMU na 4-6 weken €75,00

Touch up €150,00

Wat is Permanente make-up?
Permanente Make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect opgemaakt te hebben. Zo hoef je de wenkbrauwen, eyeliner of lipliner niet meer bij te kleuren met een potlood. Bij permanente make-up wordt er pigment in de huid gebracht door middel van een naald. Hierbij wordt gebruik gemaakt van afbreekbare pigmenten, deze zijn natuurlijk, onschadelijk, bevatten gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen en zijn wettelijk goedgekeurd. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet de permanente make-up wel na enige tijd worden bijgewerkt.

Techniek
Er wordt met behulp van ultra dunne naaldjes pigmenten in de huid gebracht. De techniek van permanente make-up lijkt op tatoeëren, alleen bij permanente make up wordt het pigment in de lederhuid geplaatst terwijl het bij een tatoeage in het onderhuidse bindweefsel wordt geplaatst. Dit houd in dat de permanente make-up in de bovenste huidlagen wordt geplaatst en niet zo diep als een normale tatoeage. Dit is ook de reden waarom het na een paar jaar bijgewerkt moet worden. Permanente make-up heeft nog andere benamingen namelijk micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie..

De behandeling
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intake gesprek ingepland zodat we kunnen ingaan op uw persoonlijke wensen. Tijdens dit gesprek gaan we de vorm, kleur van het pigment en de plaats van de gewenste permanente make-up bepalen. Het ontwerp zal van te voren op de huid worden getekend, bevalt het ontwerp dan gaan we aan de slag en zorgen we dat het pigment zoals het ontwerp in de huid zal worden gebracht.
Na deze eerste behandeling zullen er nog twee nabehandelingen worden ingepland om het juiste resultaat te behalen.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn misschien wel de belangrijkste elementen in je gezicht en hebben veel invloed op hoe je er uitziet. Wil je graag je wenkbrauwen voller laten lijken? We kijken graag samen met jou naar de ideale wenkbrauwvorm. Het ontwerp zullen we eerst tekenen op de huid zodat je een goed beeld krijgt. Wanneer je het ontwerp goed vindt zal de wenkbrauw worden gepigmenteerd.

Eyeliner
Hoe fijn is het als je ogen altijd mooi opgemaakt zijn? Met een permanente make-up eyeliner bent u verzekerd van een strakke eyeliner die niet meer uitloopt. Tijdens de behandeling wordt de vorm, lengte en kleur bepaald d.m.v. verschillende voorbeelden. Wanneer we uw wensen hebben doorgenomen zal de eyeliner worden gepigmenteerd.

Microblading

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Bij de Microblading, ook wel mesjestechniek genoemd, worden ultrafijne haartjes gecreëerd d.m.v. kleine krasjes in de huid. Ideaal voor een natuurlijke volle wenkbrauw. ​

Wenkbrauwen €250,00

Nabehandeling binnen 4 weken €75,00

Touch up binnen 1 jaar €150,00

Wil je meer lezen en zien over PMU?
Bekijk dan deze berichten.