Secretaressedag cadeaus – 16 april 2020

Secretaressedag cadeaus – 16 april 2020

Hier vind je onze selectie bijzondere verwengeschenken

Heb jij al een origineel cadeau voor Secretaressedag?

Het is weer bijna Nationale Secretaressedag, dé dag waarop in Nederland en België secretaresses en secretarieel medewerkers in het zonnetje worden gezet. Dit jaar valt Secretaressedag op 16 april. Op deze pagina vind je een overzicht van mooie verwencadeaus om jouw medewerker op Secretaressedag te bedanken voor zijn of haar steun en inzet. Heb jij al een persoonlijk cadeau gevonden? Wij helpen je graag op weg.

Hoe lang heb je nog?

4/16/2020

Onze verwenpakketten voor Secretaressedag

Sinds 2019 combineren wij bij Petit Spa Brilliant onze schoonheidssalon en voetspa met een winkel in verzorgingsproducten. In onze salons wordt met hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen en producten gewerkt aan huidverbetering én ontspanning.

De exclusieve cadeaupakketten die wij speciaal voor de Nationale Secretaressedag aanbieden zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en sluiten aan op de manier hoe wij in onze salons werken.

Voordelen?

✓ Origineel en exclusief
✓ Waardering in de vorm van ontspanning
✓ Met persoonlijke boodschap
✓ Gratis bezorgd
✓ Koop lokaal

Stel zelf een cadeau samenstellen voor je medewerker(s)

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, extra informatie willen of zelf een pakket voor je secretaresse samenstellen? Dat kan uiteraard. Wij adviseren je graag over onze producten én behandelingen.

Groet,

Sanne & Sandra
Petit Spa Brilliant