Wellness

Massage

Massage rug, nek en schouders 30 minuten €34,95

Lichaamsmassage 60 minuten €62,50

Hotstone massage rug, nek en schouders 30 minuten €37,50

Hotstone lichaamsmassage 60 minuten €62,95

Hammam behandelingen

Onze hammam behandelingen neem je waar met al je zintuigen en zijn opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. De behandeling kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan en badkleding is een aanrader.

Scrub van de rug met een speciale scrub op basis van Dode Zeezout & olijfolie. Inzepen van de rug met olijfolie-zeep, traditioneel op de hammam wijze met een zeepzak. Je ligt onder een laag warm en romig schuim en de gehele rug wordt ingezeept en gemasseerd. Na afloop genieten met een kopje Turkse munt thee.

Lichaamsscrub met een speciale scrub op basis van Dode Zeezout & olijfolie. Inzepen met olijfolie-zeep, traditioneel op de hammam wijze met een zeepzak. Je ligt onder een laag warm en romig schuim en wordt van top tot teen ingezeept en gemasseerd. Na afloop genieten met een kopje Turkse munt thee.

Ontvangst met Turkse munt thee. Een warm voetenbad. Lichaamsscrub met een speciale scrub op basis van Dode Zeezout & olijfolie. Inzepen met olijfolie-zeep, traditioneel op de hammam wijze met een zeepzak. Je ligt onder een laag warm en romig schuim en wordt van top tot teen ingezeept. Een totale ontspanningsmassage van het hele lichaam met warme sabaiolie.

Ontvangst met Turkse munt thee. Een warm voetenbad. Lichaamsscrub met een speciale scrub op basis van Dode Zeezout & olijfolie. Inzepen met olijfolie-zeep, traditioneel op de hammam wijze met een zeepzak. Een Ghassoul pakking (marocaanse klei, zeer reinigend) op de rug. Je ligt onder een laag warm en romig schuim en wordt van top tot teen ingezeept. Een totale ontspanningsmassage van het hele lichaam met warme sabaiolie.