Wimpers

Wimperextensions

Onze wimperspecialistes maken gebruik van de one-by-one techniek. Deze techniek zorgt voor een natuurlijke wimperverlenging met langere, vollere wimpers zonder schadelijke effecten voor de eigen natuurlijke wimpers. Verzorging van uw wimperextensions is essentieel voor een optimale conditie van uw eigen wimpers. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten opvullen.

Nieuwe set wimpers ITH Lashes € 60,50

ITH Lashes opvullen na 2 weken € 27,95

ITH Lashes opvullen na 3 weken € 37,95

Nieuwe set ITH Lashes na 4 weken € 60,50

Nieuwe set wimpers Misencil € 85,50

Misencil opvullen na 2 weken € 35,50

Misencil opvullen na 3 weken € 45,50

Nieuwe set Misencil na 4 weken € 85,50

3D Russion Volume Wimperextensions

Deze speciale techniek zorgt voor een wimperverlenging met langere, vollere wimpers zonder schadelijke effecten voor de eigen natuurlijke wimpers. Bij deze techniek word er gebruik gemaakt van een handgemaakte ”waaier” die vervolgens op één eigen wimperhaartje word geplaatst. Verzorging van uw wimperextensions is essentieel voor een optimale conditie van uw eigen wimpers. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten opvullen.

Nieuwe set 3D Russian Volume  € 90,00

Opvullen na 2 weken € 37,95

Opvullen na 3 weken € 47,95

Lash lifting

Op een veilige manier de natuurlijke wimpers krullen door onze wimperspecialistes, dat is Lash Lifting. Elleebana Lash Lift is een veilige wimperbehandeling die de wimpers vanaf de wortel lift voor gedurende 4 – 6 weken. Voor een optimaal resultaat kan ervoor gekozen worden om de wimpers te verven.

Lash Lift €45,00

Lash Lift & Tint €55,00